της Ελενας Ερμείδου

Ο δρόμος προς την κορυφή είναι ανοικτός τόνισε κατά την ομιλία του ο κος Στέφανος Μαλαχιάς στο ετήσιο συνέδριο της Allianz, τονίζοντας ότι η παραγωγή ασφαλίστρων στο πρώτο τρίμηνο του 2018 σημείωσε αύξηση 3,2% συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο 2017. Στο κλάδο γενικών ασφαλίσεων η παραγωγή ασφαλίστρων αυξήθηκε 3,9% και στο κλάδο ζωής και υγείας η αύξηση έφτασε το 2,3%. Ενδεικτικό σημείο της τάσης ανόδου τα προγράμματα υγείας σημειώνοντας διψήφια αύξηση 14,2% και συνεχίζοντας στο 20% μεταξύ Απριλίου και Μαίου.

Το νέο πρόγραμμα υγείας My Health αποτελεί οδηγό ανάπτυξης στο κλάδο, ενώ το αυτοκίνητο «τρέχει» με ανταγωνιστικά τιμολόγιά προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Η υπηρεσία τηλεματικής All Safe, σύντομα στην διάθεση των ασφαλισμένων θα δίνει την δυνατότητα εκπτώσεων στην περίπτωση που ο οδηγός δεν προκαλεί ζημιές, ενώ σε περίπτωση ατυχήματος η εφαρμογή RSA θα διευκολύνει την οδική βοήθεια να εντοπίσει το όχημα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Νέα on-line υπηρεσία διαθέσιμη εντός ολίγων ημερών που απευθύνεται σε συνεργάτες και επιχειρήσεις θα τιμολογεί το κόστος ασφάλισης περιουσίαςμέσα σε λίγα λεπτά. Στις ασφαλίσεις επιχειρήσεων να σημειωθεί πως η Allianz στοχεύει στην αύξηση του μεριδίου επί πέντε σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα με την έκδοση νέων προϊόντων. Τέλος σε ό,τι αφορά τα συνταξιοδοτικά επενδυτικά προγράμματα θα δίνεται η δυνατότητα του εφάπαξ ασφαλίστρου.

Μείζονος σημασίας η εκπαίδευση των συνεργατών, στο πλαίσιο αυτό η Allianz αναμένεται να αναβαθμίσει την e-learning πλατφόρμα της στην οποία οι συνεργάτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση από όπου και να βρίσκονται. Κατά τα τέλη του 2018 σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κος Μαλαχιάς θα λανσαριστεί νέο διαδικτυακό εκπαιδευτικό παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here