Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του ακινήτου στην Κάντζα που ανήκε άλλοτε στον επιχειρηματία και μόδιστρο Λάκη Γαβαλά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού βρέθηκε ένας και μοναδικός πλειοδότης για το ακίνητο που προσέφερε 9.000.001 ευρώ έναντι 9.000.000 που ήταν η τιμή εκκίνησης.

Πρόκειται για τα άλλοτε HQ της εταιρείας LAK, ενώ το ακίνητο αφορά γήπεδο στο οποίο έχουν ανεγερθεί 3 αυτόνομα κτίρια και το οποίο προήλθε από την ένωση 12 όμορων αγροτεμαχίων, συνολικής επιφάνειας 31.485 τ.μ..

Ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια της Αθήνας, έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων  γυρίσματα της πολύ επιτυχημένης σειράς “Έτερος Εγώ” του Σ. Τζαφούλια, ενώ παλαιότερα από το “παλάτι” της Παιανίας είχε περάσει όλη η κοσμική Αθήνα, όταν εκεί στεγάζονταν τα γραφεία της εταιρείας του Λ. Γαβαλά.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, πρόκειται για πολυτελή κατασκευή, “ο φέρων οργανισμός των γραφείων είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και χάλυβα και οι επιστρώσεις των δαπέδων είναι από γρανίτη. Η κατασκευή όλου του συγκροτήματος είναι πολυτελής. Ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου είναι ασφαλτοστρωμένος στο μεγαλύτερο τμήμα του και σε ένα μεγάλο τμήμα έχει γίνει διάστρωση από κυβόλιθους. Επίσης, υπάρχει σύστημα απορροής ομβρίων υδάτων, βόθροι απορροφητικοί, ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος καθώς και φυτεύσεις από γκαζόν και αμπελώνες”.

Διαβάστε επίσης:

Στο σφυρί το ακίνητο-παλάτι του Λ. Γαβαλά στην Κάντζα