Σε εταιρεία που ανήκει στην Alpha Bank περιήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, ακίνητο στη Γλυφάδα που ανήκε στη σύζυγο και την κόρη του εκλιπόντος εφοπλιστή Γεράσιμου Αγούδημου.

Πρόκειται για τριώροφο κτήριο με δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης, που βρίσκεται σε οικόπεδο 1,1 στρέμματος και εκπλειστηριάστηκε, χθες, με επισπεύδουσα την Alpha Bank για οφειλές ύψους 4,4 εκατ. ευρώ, σε τιμή πρώτης προσφοράς 2,2 εκατ. ευρώ.

Το ισόγειο αποτελείται από τρία καταστήματα εμβαδού από 110 τ.μ. έως 150 τ.μ., στον πρώτο όροφο βρίσκεται σχολή εκμάθησης γιόγκα, ενώ στο δεύτερο και τρίτο επίπεδο υπάρχουν οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτηρίου.

Η ψιλή κυριότητα του κτηρίου ανήκε στην Αλκμήνη Αγούδημου, την κόρη του Γεράσιμου και της Ανθής-Μαρίνας (Ροδάνθη) Αγούδημου, ενώ η επικαρπία βρισκόταν στην τελευταία, δηλαδή στη σύζυγό του.

Το κτήριο που περικλείεται από τις οδούς Μεταξά, Πανδώρας, Λαζαράκη, Ξάνθου και από την Λεωφόρο Μεταξά 52 βρίσκεται σε καλή τοποθεσία, γεγονός που ενθαρρύνει την αξιοποίησή του, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here