Μέρα με τη μέρα, οι εξελίξεις για την MLS τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, με την εταιρεία να βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, μετά τη “βροχή” παραιτήσεων και εν αναμονή της απόφασης επί της αίτησης για την έκδοση ασφαλιστικών μέτρων από τους ομολογιούχους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα επίσημα ότι το Δ.Σ ενέκρινε την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους, Δημητρίου Κατραβά από τον Νάρκισο Γεωργιάδη που αναλαμβάνει χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου.

Το νέο Δ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1) Νάρκισο Γεωργιάδη, ως Διευθύνων Σύμβουλο

2) Ιωάννη Καματάκη, ως Πρόεδρο του Δ.Σ

3) Παρασκευή Ζαχαριάδου, ως Αντιπρόεδρο του Δ.Σ

4) Δημήτριο Κωνσταντούλα, μέλος.

Η θητεία του παραπάνω Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής από την εκλογή του, ήτοι ως τις 12-4-2024 που παρατείνεται μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική Γενική Συνέλευση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καθορίζει τα εκτελεστικά και τα μη εκτελεστικά του μέλη ως εξής:

Εκτελεστικά μέλη: Νάρκισος Γεωργιάδης, Ιωάννης Καματάκης.

Μη εκτελεστικά μέλη: Παρασκευή Ζαχαριάδου, Δημήτριος Κωνσταντούλας.

Ποιος είναι ο Ν. Γεωργιάδης

Ο Νάσσος Γεωργιάδης διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στη διοίκηση μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε πολυεθνικούς και εισηγμένους ομίλους, με έδρα την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Ιταλία, όπως εταιρίες του ομίλου Daimler, Όμιλος Ελληνική Υφαντουργία και τελευταία ΕΥΑΘ Α.Ε. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, έχει εκπονήσει και υλοποιήσει με επιτυχία πολλά σημαντικά προγράμματα στρατηγικής και εταιρικού μετασχηματισμού για διεθνείς ομίλους και κυβερνήσεις σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here