Καθησυχαστικός είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, Αλέξανδρος Εξάρχου, ως προς την έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την εξαγορά της ΑΚΤΩΡ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Εξάρχου σημείωσε ότι η εξέλιξη της διαδικασίας ήταν απολύτως αναμενόμενη, μιας και όλες οι συμφωνίες παρομοίου μεγέθους και σημασίας είθισται να εισέρχονται σε β’ φάση διερεύνησης και αξιολόγησης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Το χρονοδιάγραμμα είναι αυτό που προβλέπεται από τη νομοθεσία, καθώς κι αυτό που οι αντισυμβαλλόμενες εταιρίες ανέμεναν, έσπευσε να προσθέσει.

Η διοίκηση της εταιρείας, κατέληξε ο κ. Εξάρχου, εκφράζει την αισιοδοξία της ότι η εν λόγω συγκέντρωση θα εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού εντός του πλαισίου αυτού.

Το απόγευμα της Παρασκευής (1/9), η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας πλήρους διερεύνησης της εξαγοράς της ΑΚΤΩΡ από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Ένα deal, το οποίο θα καταστήσει την Intrakat ως τη Νο.2 εταιρεία στον κλάδο των κατασκευών.

Εύλογα, σήμερα, η μετοχή της Intrakat δέχεται ορισμένες πιέσεις, οι οποίες σε κάθε περίπτωση θεωρούνται απολύτως ελεγχόμενες. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, ο τίτλος της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών υποχωρεί κατά 2,3% και διαμορφώνεται στα 3,08 ευρώ.