Εξελίξεις για την υπόθεση της Folli Follie αναμένονται αύριο καθώς στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκτός απροόπτου θα εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων συντηρητικής κατάσχεσης της περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου, εκ μέρους της διοίκησης της Folli Follie.

H αίτηση αφορά την κινητή και ακίνητη περιουσία της οικογένειας, και φθάνει έως και τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό αίτημα κατατέθηκε με αποτέλεσμα τη δέσμευση του πολυτελούς ιδιωτικού σκάφους αναψυχής 32 μέτρων Phalarope που ελλιμενίζεται στη Μαρίνα Ζέας.

Πέραν όμως της θαλαμηγού, η διεκδίκηση αφορά και άλλα περιουσιακά στοιχεία της άλλοτε κραταιής οικογένειας, μεταξύ άλλων τα ακίνητα που ανήκουν στην οικογένεια.

Μεταξύ άλλων την περίφημη βίλα στις Σπέτσες μέσω της οποίας ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος έλαβε δάνειο ύψους 36,4 εκατομμυρίων ευρώ, από μια εταιρεία της Ελβετίας με το όνομα Petrus AG και έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας.

Μετά τη λήψη του δανείου ενεγράφη προσημείωση στο ακίνητο, γεγονός που σήμαινε ότι δεν θα μπορούσαν άλλοι πιστωτές να εγείρουν αξιώσεις σε αυτά. Η διεκδίκηση πάντως εκ μέρους της διοίκησης της Folli Follie αφορά και το συγκεκριμένο ακίνητο.

Πάντως περιουσιακά στοιχεία όπως λογαριασμοί, οι θυρίδες παραμένουν δεσμευμένα από το ελληνικό δημόσιο από τα τέλη του 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here