του Βάιου Κρόκου

Μια πρωτοποριακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 70 χρόνων παρουσίας της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά επεφύλαξε η διοίκηση της AIG, σ’ ένα ξεχωριστό event μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας LiveON, κατά το οποίο μίλησαν κορυφαία στελέχη και βραβεύτηκαν οι συνεργάτες με υψηλές επιδόσεις το περασμένο έτος.

Μια χρονιά ιδιαίτερων προκλήσεων όπως σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της AIG Greece, κ. Giuseppe Zorgno εκφράζοντας, ωστόσο, την ικανοποίηση του για τα παραγωγικά αποτελέσματα, την διαχείριση και άμεση προσαρμογή στις νέες συνθήκες.

“Δεν γιορτάζουμε μόνο το 70 χρόνια του ομίλου στην Ελλάδα αλλά και το γεγονός ότι πετυχαίνουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Να προετοιμαστούμε για τα επόμενα 70 χρόνια, σ’ ένα ταξίδι που θέλουμε να κάνουμε μαζί σας” τόνισε απευθυνόμενος στο διαδικτυακό κοινό και τους συνεργάτες.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως ο ψηφιακός μετασχηματισμός, λόγω της πανδημίας, επιταγχύνθηκε, υπογραμμίζοντας πως εν μέσω τηλεργασίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία το νέο σύστημα μηχανοργάνωσης – μια ριζική αλλαγή αν αναλογιστεί κανείς το έργο συνολικά, όπως τόνισε.

“…σήμερα κάναμε μια στάση για να δούμε τι καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια. Για να θυμηθούμε τους σημαντικότερους σταθμούς της ιστορίας μας, να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, αλλά και να οργανωθούμε για το μέλλον. Αισθάνομαι αληθινά υπερήφανος που εκπροσωπώ αυτή την τόσο σπουδαία εταιρεία, η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία στην Ελλάδα. Υπερήφανος για την ομάδα των συναδέλφων μου, που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να έχουμε καταφέρει τις επιτυχίες μας, υπερήφανος για τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας και για τις ασφαλιστικές υπηρεσίες που με συνέπεια και σοβαρότητα προσφέρουμε. Στην AIG η καινοτομία είναι αυτοσκοπός…”, συμπλήρωσε.

Γενικότερα η διοίκηση της AIG Greece εξέφρασε την ικανοποίηση για τα μεγέθη του 2020 τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε κερδοφορία, την ώρα που διατήρησε πρώτες θέσεις σε επιμέρους κατηγορίες.

Εξάλλου, περί τους 1300 συνεργάτες έχει πλέον η AIG που εδώ και ένα χρόνο έχει πετύχει την ομαλή προσαρμογή και συνέχιση των εργασιών, με επικοινωνίες, επαφές, εκπαιδευτικά προγράμματα και νέα ψηφιακά εργαλεία. Αυτό τόνισε από την πλευρά της η κα Σωτηρία Μαράκη, εμπορική διευθύντρια της AIG εστιάζοντας, μεταξύ άλλων, στις άμεσες ενέργειες και του Τμήματος Αποζημιώσεων τις δύσκολες αυτές στιγμές (πάνω από 33.500 νέοι φάκελοι για απαιτήσεις από τον προηγούμενο Μάρτιο). Όπως εξήγησε η AIG διατηρεί σταθερά τα υψηλά χαρακτηριστικά της όπως:

*Τα καινοτόμα προϊόντα σε προσωπικές και επιχειρηματικές ασφαλίσεις,

*Τις ταχύτατες και δίκαιες αποζημιώσεις

*Την άρτια κατάρτιση και τεχνογνωσία

*Την συνεχή εκπαίδευση: Το 2020 λάνσαρε νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα για προϊόντα, ενώ ήδη υπάρχει το 2021 νέος κύκλος σεμιναρίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here