Ο Λοάι Χίσαμ Νάζερ, ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου που φέρει την επωνυμία του, ανέλαβε την Αλ Ιτιχάντ στα τέλη Νοεμβρίου σε μια προσπάθεια να βγάλει τον σύλλογο από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης», ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ δραστηριοποιείται σε ουκ ολίγους επιχειρηματικούς κλάδους που περιλαμβάνουν, ασφάλειες υγείας, προμήθειες νοσοκομειακών υλικών και ιατρικών ειδών, κλινικές αιμοκάθαρσης αλλά και σε διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Επίσης είναι πρόεδρος της Bupa Arabia, μιας εισηγμένης εταιρείας στο χρηματιστήριο της Σαουδικής Αραβίας που ειδικεύεται στην ασφάλιση υγείας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Σαουδική Αραβία, στις χώρες του Κόλπου, αλλά και πέρα από την Μέση Ανατολή.

Ο Λοάι Νάζερ, ο οποίος σπούδασε στις ΗΠΑ, τον Οκτώβριο του 2013 προσελήφθη από τον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σαουδικής Αραβίας, ως Πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζούντο της χώρας, ενώ ψηφίστηκε για τρία χρόνια ως μέλος του Δ.Σ. Της Ολυμπιακής Επιτροπής. Στη συνέχεια εξελέγη Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σαουδικής Αραβίας. Το 2016, διορίστηκε επίσης πρόεδρος της ιατρικής πόλης King Abdullah Medical City στη Μέκκα, η οποία θεωρείται μια από τις πέντε ιατρικές πόλεις του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.

Διορίστηκε επίσης από το Ταμείο Δημόσιων Επενδύσεων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Εταιρείας Προμηθειών για Ιατρικά Είδη «NUPCO» για τρία χρόνια από την 1/1/2016.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της Αλ Ιτιχάντ, θεωρείται ο κορυφαίος διαπραγματευτής για την ανάπτυξη του ασφαλιστικού κλάδου στην αραβική χώρα.

Μάλιστα, αναδιορίστηκε το 2010 για να υπηρετήσει δεύτερη θητεία τριών ετών ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here