Σε εγρήγορση βρίσκονται τεχνικά κλιμάκια, που αναλαμβάνουν τον έλεγχο των χώρων που θα διαμορφωθούν καταλλήλως για την δημιουργία υδατοδρομίων.

Κλιμάκιο της “Ελληνικά Υδατοδρόμια” πραγματοποίησε αυτοψία για τη χωροθέτηση του υδατοδρομίου στη Σέριφο την περασμένη Παρασκευή

Αποτελούμενο από τους κ.κ .Καραγκούνη Γεώργιο , Πιλότο Υδροπλάνων και Βλαχάκη Ευστράτιο, Υπεύθυνο Χωροθέτησης και Εξοπλισμού Υδατοδρομίων το κλιμάκιο προέβη στους απαραίτητους ελέγχους.

Σύμφωνα με τον Δήμο Σερίφου:

Η ύπαρξη αδειοδοτημένων και επιχειρησιακά έτοιμων υδατοδρομίων, σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία των υδροπλάνων καθώς με τις κατάλληλες υποδομές τους θα παρέχουν την απαιτούμενη επιχειρησιακή υποστήριξη σε ένα πρωτοποριακό μεταφορικό μέσο.

Είναι σαφές ότι η δραστηριοποίηση των Υδροπλάνων θα προσθέσει μια πρωτοποριακή μεταφορική δυνατότητα διασφαλίζοντας τις μετακινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού.

Παράλληλα, η αξιόπιστη και επαρκής προσβασιμότητα, που θα εξασφαλίζεται από την λειτουργία των Υδροπλάνων, μέσω των υδατοδρομίων, θα αναζωογονήσει την τοπική οικονομία, αναβαθμίζοντας τον τουρισμό ενώ παράλληλα θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υδατοδρόμια ἀκοῦμε και ὑδατοδρόμια δὲν βλέπουμε. Το παραμύθι συνεχίζεται! Αφήστε πρώτα να γίνουν και μετά γράφετε. Μου θυμιζει την παροιμία ‘Λύκος στα πρόβατα’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here