Η UNIPAKHELLAS, μέλος του ομίλου INDEVCO, τιμήθηκε με τη διάκριση «Επιχείρηση της Δεκαετίας» στην απονομή των βραβείων «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2011-2021» που διοργάνωσε πρόσφατα η Direction Business Network.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η ανάδειξη της UNIPAKHELLAS, σε «Επιχείρηση της Δεκαετίας», πραγματοποιήθηκε μετά από αξιολόγηση των συνολικών οικονομικών στοιχείων της. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2011-2021, η UNIPAKHELLAS κατέγραψε μια δυναμική πορεία ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία επιλέχθηκε ως υποψήφια ανάμεσα σε πλήθος επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα από την Ειδική Επιτροπή Βραβεύσεων της διοργάνωσης και αναδείχθηκε από το αποτέλεσμα ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 7.500 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της διάκρισης, ο πρόεδρος του Ομίλου INDEVCO Hellas, Φεισάλ Φρεμ, δήλωσε: «Η διάκριση της UNIPAKHELLAS είναι μεγάλη τιμή για εμάς και αναγνώριση της αναπτυξιακής μας πορείας την τελευταία δεκαετία. Αποτελεί παράλληλα απόδειξη του ταλέντου των ανθρώπων μας οι οποίοι έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη της εταιρείας σε ηγέτη στον κλάδο της. Νιώθουμε υπερήφανοι για αυτά που έχουμε επιτύχει και συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα να υλοποιούμε την επιχειρηματική μας στρατηγική, με στόχο να παρέχουμε αξιόπιστες, ποιοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις συσκευασίας στους πελάτες μας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους και μεριμνώντας για την οικοδόμηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος για όλους μας».

Η UNIPAKHELLAS είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου εταιρειών INDEVCO Group, δραστηριοποιείται και πρωταγωνιστεί στον κλάδο της συσκευασίας – στην κατασκευή και τη μεταποίηση κυματοειδούς χαρτονιού – τόσο στη χώρα μας όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύοντας τη γεωργία, τη βιομηχανία, το εμπόριο και τις υπηρεσίες τροφοδοσίας με πλήρως ανακυκλώσιμα χαρτοκιβώτια και «πράσινες», σύγχρονες και βιώσιμες λύσεις.
Η εταιρεία διαθέτει μονάδες ανά την Ελλάδα, στην Αθήνα, στην Πελασγία, στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, ενώ διαθέτει τα προϊόντα της στην Ελλάδα και στις Ευρωπαϊκές Αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here