Προχωρά σε αυξήσεις τελών σε τρία αεροδρόμια η Fraport. Από τον Απρίλιο του 2019 ο γερμανικός φορέας θα ξεκινήσει τον κύκλο αναπροσαρμογής του κόστους εξυπηρέτησης σε Καβάλα, Ζάκυνθο και Χανιά. Είναι μία προδιαγεγραμμένη κίνηση που προφανώς θα έχει συνέχεια σταδιακά με τα υπόλοιπα 11 που έχουν περιέλθει στην δικαιοδοσία της Fraport Greece. 

   Οι αυξήσεις προβλέπονται από την σύμβαση παραχώρησης αλλά το ενδιαφέρον είναι πως θα ισχύσουν με το που θα τελειώνουν τα έργα αναβάθμισης, που σημαίνει ότι ανάλογη τακτική θα ακολουθηθεί και με το Μακεδονία που ενδιαφέρει σφόδρα (σκεφτείτε το γιατί) το Βερολίνο και για λόγους που σχετίζονται με τις γεωπολιτικές αλλαγές στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον CEO του γερμανικού φορέα η σύμβαση προβλέπει πως η αύξηση μπορεί να φτάσει έως και τα 18,5 ευρώ ανά επιβάτη.

  • Όπως ανέφερε από τη Θεσσαλονίκη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αλεξάντερ Τσίνελ, από την 1ηΑπριλίου, τα τέλη θα αυξηθούν από 13 ευρώ σε 18,5 ευρώ, ανά επιβάτη, αρχικά, στα αεροδρόμια Χανίων, Καβάλας και Ζακύνθου που θα είναι τα πρώτα όπου οι εργασίες ανακαίνισης θα ολοκληρωθούν.

Και εύλογα οι γερμανοί “τρέχουν” να προλάβουν την τουριστική…έκρηξη που προεξοφλούν ότι θα γνωρίσει η χώρα μας το 2019.

Τα καλύτερα έρχονται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here