Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των επιχειρήσεων που δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2, τη No1 διαδικτυακή έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών, που διοργανώνει η GREAT EXHIBITIONS στις 11-14 Μαΐου 2021 στην πλατφόρμα www.foodmarketshow.com 

Μεγάλες εταιρίες από διαφορετικούς κλάδους, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουν με την παρουσία τους τη μοναδική έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών, που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά.

FOOD MARKET SHOW: Έρχεται η Νο1 διαδικτυακή έκθεση τροφίμων – ποτών στην Ελλάδα στο LiveOn Expo Complex

Oι εταιρείες

Με την FOOD MARKET SHOW ξεκινάει τη λειτουργία του το LiveOn Expo Complex

Η FMS – FOOD MARKET SHOW Edition 2 έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σημαντικών αγοραστών από 35 και πλέον χώρες μέχρι σήμερα. Αγοραστές από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Κύπρο, ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ και ΗΑΕ «ψηφίζουν» Ελλάδα και ανανεώνουν τις επαφές τους με την Ελληνική Εξαγωγική Κοινότητα.

«Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς, επενδύοντας σημαντικά σε όλα τα επαγγελματικά και κοινωνικά δίκτυα για να αυξηθεί ο αριθμός των αγοραστών, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της FMS Edition 2, αλλά για να είναι σε ετήσια διασύνδεση και αλληλεπίδραση με τους Έλληνες Εξαγωγείς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Managing Director της GREAT EXHIBITIONS, κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης.

Σημαντικές και ουσιαστικές θα είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν την 2η διοργάνωση της FMS – FOOD MARKET SHOW.

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EUROPEAN QUALITY WINES, θα παρουσιάσει  σε αγοραστές οίνου, sommeliers, wine bloggers και δημοσιογράφους από Γαλλία και Γερμανία, εκλεκτές ποικιλίες Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. κρασιών από την Κρήτη. Οι προσκεκλημένοι θα ανακαλύψουν τις εκλεκτές ποικιλίες μέσα από ζωντανή παρουσίαση οινογνωσίας, που θα γίνει σε ειδικό studio από την έμπειρη sommelier, κα Μαρία Κατσούλη. H sommelier και οι οινοποιοί της Κρήτης θα απαντήσουν ζωντανά όλα τα ερωτήματα των προσκεκλημένων, που θα έχουν παραλάβει τα δείγματα των κρασιών. 

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΣΑ, με διακριτικό τίτλο VAENI Naoussa, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος της ΚΟΑ για την ενημέρωση στα Κράτη μέλη της Ελλάδας και της Γερμανίας, για την υπεύθυνη κατανάλωση οίνου αλλά και την ανάδειξη των οίνων ποιότητας Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε., θα παρουσιάσει αντίστοιχα σε αγοραστές και επαγγελματίες οίνου τις ποικιλίες της περιοχής του, σε μία ζωντανή παρουσίαση οινογνωσίας. 

«Οι εκδηλώσεις θα συνεχίζονται και έχουμε να παρουσιάσουμε κι άλλες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης και όχι μόνο. Η FMS Edition 2 αποτελεί πλέον, το καινοτόμο εργαλείο για τους Έλληνες Εξαγωγείς που θα τους έχει σε άμεση επαφή για όλο το έτος με ενδιαφερόμενους επαγγελματίες των προϊόντων τους.», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Managing Director της GREAT EXHIBITIONS, κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης.

Η GREAT EXHIBITONS σχεδιάζει την επιστροφή στην κανονικότητα από τον Σεπτέμβριο, μ’ ένα ολοκληρωμένο εκθεσιακό πλάνο που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων σημαντικές εκθέσεις όπως Specialty Fine Food London, Anuga, Tuttofood, PLMA, Natexpo, Foodex Saudi κ.α.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here