Το ανακαινισμένο αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» ψηφίστηκε ως το 3ο πιο θεαματικό αεροδρόμιο παγκοσμίως.

Τα αποτελέσματα της ετήσιας δημοσκόπησης «Θεαματικά αεροδρόμια» της εταιρείας PrivateFly, έρχονται ως μια αναζωογονητική υπενθύμιση για την χαρά και την ευφορία που προσφέρουν τα ταξίδια αλλά και οι ίδιες οι πτήσεις, για όλα αυτά τα συναισθήματα της ανυπομονησίας και της ανεμελιάς μέσα στο αεροδρόμιο και το αεροπλάνο που αργά ή γρήγορα θα ξαναζήσουμε. Ειδικά σε ότι αφορά τις προσαπογείωσεις, υπάρχουν αεροδρόμια ανά τον κόσμο τα οποία, κυρίως λόγω της τοποθεσίας τους, προσφέρουν μοναδικό θέαμα.

Ανάμεσα σε μαγικά και ανέγγιχτα τοπία όπως αυτά της Ιρλανδίας και της Τανζανίας και σε άλλα επίσης εντυπωσιακά όπως στα νησιά Μπόρα- Μπόρα και τις Σεϋχέλλες, το Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, κατέλαβε την τρίτη θέση καθώς προσφέρει εκπληκτική θέα στο νησί της Σκιάθου αλλά και στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Στη φετινή δημοσκόπηση συμμετείχαν περισσότεροι από 6.000 ταξιδιώτες, λάτρεις των πτήσεων και αεροπόροι, με την ψηφοφορία να λαμβάνει χώρα από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, λίγο πριν από την εισαγωγή εκτεταμένων ταξιδιωτικών περιορισμών για την αντιμετώπιση του COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Οι δέκα κορυφαίες θέσεις με τα πιο θεαματικά αεροδρόμια του κόσμου 2020:

1 Αεροδρόμιο Ντόνεγκαλ Ιρλανδία

2 Msembe Airstrip Τανζανία

3 Αεροδρόμιο Σκιάθου (Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης), Ελλάδα

4 Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο (Μελβούρνη) ΗΠΑ

5 Barra Airport Σκωτία

6 Αεροδρόμιο Bora Bora (Motu Mute) Γαλλική Πολυνησία

7 Διεθνές Αεροδρόμιο St Maarten (Princess Juliana) St Maarten

8 Αεροδρόμιο Praslin Island Σεϋχέλλες

9 Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

10 Διεθνές Αεροδρόμιο Νάντι Φίτζι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here