Μια ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε η AEGEAN, στα εφετινά 2022 Skytrax World Airline Awards, κατακτώντας για 11η συνεχή χρονιά και 12η τα τελευταία δεκατρία χρόνια, τον τίτλο της “Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη”.

Συγκεκριμένα, στα βραβεία που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, η AEGEAN βραβεύθηκε ως η “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” για 11η συνεχή χρονιά ενώ έλαβε και τη 2η θέση στην κατηγορία της “Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας Παγκοσμίως”. Παράλληλα, συνέχισε να βρίσκεται μεταξύ των 10 καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη για το προσωπικό καμπίνας που διαθέτει και την ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρουν στους επιβάτες τους.

Από αριστερά ο κ. Roland Jaggi, Chief Commercial Officer και η κ. Μαρίνα Σπυριδάκη, Manager Corporate Affairs της AEGEAN, παρέλαβαν το βραβείο συνοδευόμενοι από μέλη του πληρώματος καμπίνας της εταιρείας

Σχολιάζοντας τη βράβευση της AEGEAN, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε “Με το πέρασμα των χρόνων, η AEGEAN κατοχυρώνεται ως μία αεροπορική που διακρίνεται συστηματικά στην κορυφή της έρευνας των World Airline Awards και η ανάδειξή της ως η “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” για 11η διαδοχική φορά αποτελεί αναμφίβολα ένα εξαιρετικά σημαντικό επίτευγμα. Παράλληλα όμως με την εξίσου σημαντική διάκριση της ως  2η “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία Παγκοσμίως” και τη σταθερή ανάδειξή της στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη για το προσωπικό καμπίνας που διαθέτει”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here