Η Adus, διαγράφοντας από το 2009 συνεχή ανάπτυξη, παρέχει στις FMCG επιχειρήσεις εξειδικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στον κλάδο της Λιανικής τόσο στην Ελληνική όσο και στην Διεθνή Αγορά.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης μέσα στο πρώτο τρίμηνο τους έτους έχει ξεκινήσει δυναμική συνεργασία με καταξιωμένες στο χώρο του FMCG επιχειρήσεις, όπως :

  1. HELL Energy Drink (http://hellenergy.com/)
  2. ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ Α.Ε. (http://www.palirria.com)
  3. Cardinal SA (http://www.cardinal.gr)
  4. SAHARA (http://www.sahara.gr),

στις οποίες παρέχει outsourcing υπηρεσίες πωλήσεων, merchandising και παραγγελιοληψίας, ενώ παράλληλα υλοποιεί και προωθητικές ενέργειες (in-store promo) – σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κάθε συνεργάτη -εντός των καταστημάτων των αλυσίδων supermarkets.  .

Η δύναμη της Adus βασίζεται στις εξατομικευμένες outsourcing υπηρεσίες, προσβλέποντας σε μία στενή συνεργασία με τις εμπορικές διευθύνσεις των συνεργατών της με στόχο να επιτύχει ποιοτικό όφελος και χρηματοοικονομικό κέρδος προς αυτούς με συνέχεια, συνέπεια και αναπτυξιακό προσανατολισμό.

Τα στελέχη της ADUS συνεισφέρουν καθημερινά εξασφαλίζοντας:

Τη μεγάλη πληθυσμιακή κάλυψη και γεωγραφική εγγύτητα των σημείων για τους πελάτες της καθώς και την υψηλής ποιότητας ταχεία απόκριση για κάθε επίσκεψη ανά σημείο.

Τη λειτουργική ευελιξία και την άμεση επικοινωνία σε κάθε συνεργασία.

Τη διασφάλιση συνέχειας υπηρεσιών και πνεύμα προληπτικής κάλυψης ρίσκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here