«Είμαι απόλυτα αισιόδοξος ότι μέσα στο 2019 το έργο θα ξεκινήσει» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις στο τοπικό κανάλι της Κέρκυρας Start Tv Kerkira αναφορικά με το τουριστικό έργο στην Κασσιόπη, ύψους 120 εκατ. ευρώ από την NCH Capital.

  • «Πρέπει να πω ότι με τους επενδυτές έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και επί εβδομαδιαίας βάσεως κάθε Τετάρτη έχουμε συνάντηση εδώ στο υπουργείο και βλέπουμε τα βήματα τα οποία υλοποιούμε. Σήμερα είμαστε στο 98% της δουλειάς».

Το μόνο που απομένει είναι να τελειώσει μία έρευνα για τα υψομετρικά ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας και μετά από μία υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος θα βγει και η τελευταία άδεια. Αυτή είναι και η τελευταία εκκρεμότητα που έχει μείνει.

  •  «Μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα έργο, ειδικά στην Ελλάδα, χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις, αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης για να σημειώσει σχετικά με τις αντιδράσεις πως:
  • «Όταν ο αείμνηστος καπετάνιος Κωνσταντακόπουλος είχε ξεκινήσει την προσπάθεια να φτιάξει το Costa Navarino στη Μεσσηνία, παρόμοιες οργανώσεις εμπόδιζαν τη δημιουργία του έργου με δικαστήρια για πάνω από 28 χρόνια. Σήμερα, έγινε δημοσκόπηση στη Μεσσηνία για το ποσοστό του πληθυσμού που πιστεύει ότι το Costa Navarino ωφέλησε τελικά τη ζωή τους και είναι πάνω από 95%. Οι ίδιοι, που τότε έτρεχαν στα δικαστήρια, σήμερα λένε αυτό» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here