Οι ΑΧΕ, θυγατρικές τραπεζών κυριαρχούν στις πρώτες θέσεις των συναλλαγών στο ΧΑ με την Πειραιώς ΑΕΠΕΥ να διατηρεί την πρώτη θέση το Μάιο. Στο πρώτο πεντάμηνο, η εταιρία είχε μερίδιο αγοράς 22%.Μεταξύ των πρώτων επτά ΑΧΕ σε συναλλαγές, είναι και οι 4 AXE των συστημικών τραπεζών, συν την θυγατρική της Optima Bank.

Στη δεύτερη θέση το Μάιο βρέθηκε η Eurobank Equities στην τρίτη θέση, η Euroxx Χρηματιστηριακή και την πρώτη πεντάδα έκλεισαν η Εθνική Χρηματιστηραϊκή και η UBS. Τις ακολούθησαν Optima  Bank, Αlpha Finance, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ, CITIGROUP και BOFA SECURITIES EUROPE.

Στο πεντάμηνο διάστημα από την αρχή του χρόνου, , η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ είχε επίσης την πρώτη θέση, με αθροιστική αξία συναλλαγών ύψους 4,79 δισ. ευρώ και μερίδιο 22%, με την Eurobank Equities να ακολουθεί με μερίδιο αγοράς 16,44% και την Euroxx Xρηματιστηριακή τρίτη, με 13,49%.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ,  και η UBS EUROPE και ακολουθούν οι OPTIMA BANK, ΑΛΦΑ FINANCE, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ, CITIGROUP και ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here