Με τα πρόστιμα να πέφτουν βροχή, επώνυμα brands να εγκαταλείπουν τη συνεργασία και εν μέσω αίτησης πτώχευσης δύο ομολογιούχων, η Folli Follie προσπαθεί επιχειρηματικά να διαδώσει ό,τι μπορεί επενδύοντας στην… έδρα της.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε να λειτουργεί το νέο Factory Outlet στον Άγιο Στέφανο Αττικής, σε ιδιόκτητο ακίνητο κοντά στα εμβληματικά γραφεία του άλλοτε πανίσχυρου ομίλου.

Οι ταμπέλες έχουν αναρτηθεί ήδη και μάλιστα είναι ορατές και από την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Το νέο Factory Outlet στον Άγιο Στέφανο άνοιξε τις πόρτες του με ένα καινούριο ‘hyper-local’ concept store, το οποίο στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών που επιζητούν ευκολία και εξυπηρέτηση στις αγορές τους φέρνοντας το smart shopping πιο κοντά τους – εκεί που ζουν και εργάζονται.

Σε ένα εμπορικό χώρο έκτασης μόλις… 600 τ.μ. (σ.σ. αλλά με προοπτική επέκτασης) και μοντέρνας αισθητικής, μπορείτε να ανακαλύψετε fashion επιλογές από 56 διεθνή επώνυμα brands για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί (όπως Nike, Converse, UGG, Juicy Couture, Samsonite, κ.α.) σε τιμές outlet καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δείτε επίσης: Mε τροπολογία στη Βουλή, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς παρεμβαίνει στην Folli Follie

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ