Την προμήθεια πολυσημειακής (PtMP) τεχνολογίας WiBAS™ στην Dark Fibre Africa (DFA), πάροχο υποδομών οπτικών ινών ανοικτής πρόσβασης της Νότιας Αφρικής, αναλαμβάνει η Intracom Telecom.

Μέσω της πολυσημειακής τεχνολογίας η DFA θα έχει τη δυνατότητα να παρέχει κορυφαίας τεχνολογίας μικροκυματικές λύσεις συνδεσιμότητας στους πελάτες της.

Η DFA επέλεξε την πολυσημειακή τεχνολογία WiBAS™ ώστε να μπορέσει να καλύψει την ανάγκη για υψηλή ποιότητα ασύρματης συνδεσιμότητας τελευταίου μιλίου, μέσω εμπόρων χονδρικής, σε οικιακούς και επιχειρηματικούς καταναλωτές. Με τον τρόπο αυτό, καλύπτεται η ανάγκη για άμεση πρόσβαση, ενώ παράλληλα αναμένεται η εγκατάσταση υπηρεσίας οπτικών ινών ή ως μόνιμη λύση, όπου ενδείκνυται.

Επιπλέον, ο νοτιοαφρικάνικος πάροχος διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο οπτικών ινών και το πολυσημειακό σύστημα WiBAS™ πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της συνδεσιμότητας του δικτύου και τη μεγιστοποίηση της βάσης συνδρομητών. ση.

Το WiBAS™-OSDR, καθώς και ο τερματικός σταθμός WiBAS™-Connect, θα αξιοποιηθούν στην αδειοδοτημένη ζώνη των 26 GHz του δικτύου της DFA. Επιπλέον, ο πάροχος θα αξιοποιήσει το προηγμένο σύστημα διαχείρισης δικτύου uniMS™ μαζί με τα νέα χαρακτηριστικά προγραμματισμού RF, έτσι ώστε να σχεδιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πολυσημειακό δίκτυο της.