Κορυφαίος ολλανδικός όμιλος θα κατασκευάσει ένα νέο εμπορικό κέντρο 25.000 τ.μ. σε οικόπεδο 50 στρεμμάτων στην Κρήτη, με το ύψος της επένδυσης να κυμαίνεται πέριξ των 40-50 εκατ. ευρώ.

Το επενδυτικό πρόγραμμα δρομολογεί για το επόμενο διάστημα στην ελληνική αγορά ο ολλανδικός όμιλος ανάπτυξης ακινήτων Ten Brinke, μέσω της ελληνικής του θυγατρικής Ten Brinke Hellas.

Το μεγαλύτερο έργο αφορά την κατασκευή ενός νέου εμπορικού κέντρου επιφάνειας 25.000 τ.μ. σε οικόπεδο 50 στρεμμάτων στην Κρήτη. Η έκδοση των απαιτούμενων αδειών αναμένεται εντός του 2020, με το ύψος της επένδυσης να εκτιμάται ότι θα κινηθεί πέριξ των 40-50 εκατ. ευρώ.

Οπως σημειώνουν στελέχη της αγοράς ακινήτων, η ανάπτυξη ενός υπερτοπικού εμπορικού πόλου στην Κρήτη κρίνεται ως ιδιαίτερα εύστοχη κίνηση, με δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αναπτυχθούν στο νησί νέα σύνθετα τουριστικά καταλύματα, ενισχύοντας το τουριστικό ρεύμα όχι μόνο με ξένους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, αλλά και με νέους ιδιοκτήτες – κατοίκους, καθώς ένα σημαντικό μέρος των σχετικών υποδομών προβλέπει και την κατασκευή τουριστικών κατοικιών που θα πωλούνται σε ξένους επενδυτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ