Δόθηκε η έγκριση, άναψε το πράσινο φως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για squeeze out. Το δικαίωμα εξαγοράς των μετοχών της ΤΙΤΑΝ οδηγεί υψηλότερα την τιμή της μετοχής της ΤΙΤΑΝ CI.
Στο Χρηματιστήριο ισχυροποιείται η μετοχή με άνοδο χθες κατά +3,85% στα 19,42 ευρώ με συναλλαγές αξίας 1,133 εκατ. ευρώ.
  •   Το squeeze out για τις υπολειπόμενες μετοχές της εταιρείας προφανώς και θα πετύχει, όμως το ερώτημα είναι τι κόστος έχει για την εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση, την προσεχή Παρασκευή που είναι και η τελευταία μέρα διαπραγμάτευσης για τις “παλιές” μετοχές της ΤΙΤΑΝ, δηλαδή αυτές που δεν εισφέρθηκαν στην διαδικασία της δημόσιας πρότασης, θα πρέπει οι διοικούντες και οι μέτοχοι να κάνουν τον τελικό απολογισμό.

Τότε μόνο θα πληροφορηθούν οι αναλυτές, πόσο βαθιά έβαλαν το χέρι στην τσέπη (και το ταμείο) οι βασικοί μέτοχοι για να…μαζέψουν και τα τελευταία κομμάτια.

Οι πιο έμπειροι αναλυτές κάνουν ήδη έναν πρόχειρο λογαριασμό και εκτιμούν  ότι αυτή η υπόθεση είναι πιθανό να κόστισε έως και 100 εκατ. Ευρώ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ