Σε συνεργασία με τη Γαλλική εταιρεία Audeca και τα γραφεία της στην Ελλάδα (Audeca Hellas), προχώρησε η Epsilon Net.

Η Audeca Hellas στην Ελλάδα προσφέρει τις κάτωθι υπηρεσίες

– επιχειρηματικού κέντρου στον κόμβο Αττικής οδού και Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας (Business Center) όπου η κάθε εταιρεία μπορεί να έχει εξοπλισμένους χώρους γραφείων με διοικητική υποστήριξη (γραμματεία, τηλεφωνικό κέντρο και άλλα).

– Εξωτερικές υπηρεσίες σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις σε θέματα βέλτιστης χρηματοοικονομικής λειτουργίας

– Διεθνοποίησης, εμπορικής ανάπτυξης και διεθνών εμπορικών συμφωνιών προσφέροντας, παράλληλα, νομική υποστήριξη στους πελάτες της.

Οπως αναφέρει η Epsilon Net, το έναυσμα της συνεργασίας έδωσε το PYLON Accounting, μία εφαρμογή που διαχειρίζεται σε ενιαίο περιβάλλον όλα τα υποσυστήματα της οικονομικής διεύθυνσης μίας επιχείρησης. Κατόπιν, η συνεργασία επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο, όταν η Audeca Hellas αποφάσισε να προτείνει το PYLON ως την ιδανική λύση για projects πελατών της που προϋποθέτουν την παρουσία εμπορολογιστικής εφαρμογής. Η γνωριμία με το PYLON έδωσε επιπλέον εμπορικές λύσεις στην Audeca Hellas και νέες προκλήσεις για την Epsilon Net.

Η σύνδεση των δύο εταιρειών ενδυναμώνει την σχέση μηχανογράφησης με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς υποστηρίζει όλες της λύσεις – παροχές από τον στρατηγικό & οικονομικό σχεδιασμό μιας επιχείρησης έως την εγκατάσταση, παραμετροποίηση & after sales support μιας εμπορικής εφαρμογής.

Η συνεργασία με την Audeca Hellas αποτελεί συνέχεια μιας σειράς συνεργασιών που έχει ξεκινήσει η Epsilon Net και αποδεικνύει εμπράκτως την επιθυμία της για συνεργασία με εταιρίες που διαθέτουν νεωτεριστικό όραμα, επιθυμούν την εξωστρέφεια και αναζητούν νέους δρόμους για την επικοινωνία των υπηρεσιών τους.