Το αγαπημένο και συλλεκτικό αυτοκίνητο του τέως πρωθυπουργού και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, πωλείται για 16.500 ευρώ.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της αγγελίας, η συγκεκριμένη Mercedes-Benz αποτέλεσε το προσωπικό αυτοκίνητο του Ανδρέα Παπανδρέου, από τη στιγμή που εκείνος ανέβηκε στον πρωθυπουργικό θώκο.

Με αυτό το αμάξι έκανε τις μετακινήσεις του κατά τη διάρκεια των τριών θητείων του ως πρωθυπουργός ενώ είναι και το αυτοκίνητο που μετέφερε νύφη τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο γάμο τους.

Ωστόσο στη συνέχεια και μετά τον θάνατό του, το συγκεκριμένο όχημα πέρασε στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μετά από δεκαετίες, η μπλε Mercedes-Benz 280 SE κατέληξε στον ΟΔΔΥ ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία της εκποίησης.

Δείτε ΕΔΩ την αγγελία