Η CNL Capital, η πρώτη Εταιρεία Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών στην Ελλάδα, που έχει ως κύρια δραστηριότητα την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας των MμΕ, συμπληρώνει 10 χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε το διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο: «Καινοτόμες Τεχνολογικές Λύσεις για Μικρομεσαίες Εταιρείες», στο οποίο παρουσιάστηκαν οι πλέον σύγχρονες και άμεσες λύσεις χρηματοδότησης για τις ΜμΕ, καθώς και οι νέες τεχνολογίες που διασφαλίζουν την ανάπτυξή τους σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Παρουσίαση με τίτλο “Πως να προστατεύσετε την επιχειρήσεις σας από επισφάλειες, με χαμηλό κόστος” έκανε ο κ. Ιωάννης Παλόγλου, Εμπορικός Διευθυντής @ Τειρεσίας AE.

Η αξία της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είναι μεγάλη. Η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ως η πιο έγκυρη και αξιόπιστη βάση πληροφοριών με σύγχρονα εργαλεία δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις υποστηρίζοντας την υγιή ανάπτυξη χωρίς επισφάλειες.

Δημιουργήσαμε την πλατφόρμα ΤΣΕΚ και την βελτιώνουμε συνεχώς. Απαντά στις προκλήσεις της αγοράς: προστασία από επισφάλειες, να βρεις νέες ευκαιρίες, ανάπτυξη του μεριδίου, εξοικονόμηση χρόνου.  

Η πλατφόρμα περιέχει τα τειρεσιακά data που χρησιμοποιούν όλες οι τράπεζες. Ο επιχειρηματίας έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά που έχει και η τράπεζα.

Στόχος του ΤΣΕΚ είναι η καθημερινή υποστήριξη των επιχειρήσεων στη διαχείριση του ρίσκου, συμβάλλοντας στην υγιή ανάπτυξή τους μέσα από την εξυγίανση των οικονομικών συναλλαγών, τον περιορισμό της απάτης και τη μείωση των επισφαλειών.

Πλεονεκτήματα

  • Έγκυρα και πλήρη οικονομικά δεδομένα, από τη βάση της Τειρεσίας, με καθημερινή ανανέωση
  • Αξιόπιστες διεθνείς οικονομικές αναφορές, για τον πιστωτικό έλεγχο εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό
  • Διαφορετικά οικονομικά πακέτα, που η χρήση τους προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες
  • Εύκολη online πρόσβαση, ανά πάσα στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή
  • Δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών χρηστών
  • Άμεση προσωπική εξυπηρέτηση από εκπρόσωπο της ομάδας ΤΣΕΚ