Η nrg, είναι η μοναδική εταιρεία που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με το δίκτυο incharge. Ως μέρος της ενεργειακής μετάβασης της χώρας, παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης και σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, AVIN & Shell, το δίκτυο incharge, αποτελεί σήμερα το δίκτυο με τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές στην Ελλάδα.

Οι ταχυφορτιστές incharge, που βρίσκονται στο εθνικό οδικό δίκτυο, τους αυτοκινητοδρόμους και σε επιλεγμένα σημεία των αστικών κέντρων, είναι προηγμένης τεχνολογίας και είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε μόλις 20 λεπτά.   

  • Το incharge αποτελεί ένα πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερες από 1.600 θέσεις φόρτισης, με 1.200 φορτιστές και ταχυφορτιστές σε περισσότερα από 760 σημεία. 
  • Μέχρι το 2030, στόχος της εταιρείας είναι ο αριθμός των σημείων φόρτισης να φτάσει τις 4.000. 
  • Οι ταχυφορτιστές που έχουν εγκατασταθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων AVIN και Shell καθώς και σε άλλα σημεία εντός των ΣΕΑ, καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου, με 86 σημεία ταχυφόρτισης και εκατοντάδες σε άλλα κεντρικά πρατήρια πόλεων. 
  • Η nrg ενισχύει τη θέση της στην ηλεκτροκίνηση με συνεργασίες και συμμαχίες, όπως με τις αλυσίδες σουπερμάρκετ My Market (περισσότερα από 220 σημεία φόρτισης) και Μασούτης (περισσότερα από 130 σημεία φόρτισης).
  • Οι συνεργασίες της nrg εκτείνονται και σε άλλους κλάδους επιχειρήσεων, όπως ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα (Costa Navarino, Grecotel), επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης.
  • Η nrg έχει εξαγοράσει το 60% της Automotive Solutions. Μέσω της εξαγοράς, η εταιρεία μπήκε δυναμικά στον κλάδο της μικροκινητικότητας (ηλεκτρικά scooters, ηλεκτρικά ποδήλατα και μικρά ηλεκτρικά οχήματα) και των ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων με στόχο να συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των αστικών δρόμων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
  • Η ηλεκτροκίνηση, με τα σημερινά δεδομένα, είναι σημαντικά πιο οικονομική από τα συμβατικά καύσιμα. 
“”