Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή

Τους τρόπους με τους οποίους οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να ανταγωνιστούν τους μεγάλους «παίκτες» της αγοράς, θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων η εταιρεία INDICE, στο διαδικτυακό συνέδριο που θα πραγματοποιήσει η CNL CAPITAL, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά.

Το συνέδριο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες/επιχειρηματίες ή και στα ανώτερα στελέχη σε μικρομεσαίες εταιρείες, ανεξάρτητα κλάδου ή και γεωγραφικής περιοχής που αυτές δραστηριοποιούνται.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ειδικότερα, η INDICE στην παρουσίασή της με τίτλο «Compete at the Next Level!», θα αναλύσει το πώς η δημιουργία καινοτόμων ψηφιακών εμπειριών διευρύνει τα όρια για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας προσιτές και αποτελεσματικές λύσεις. Θα δούμε πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός γίνεται άμεσα προσβάσιμος, προσφέροντας τα ψηφιακά εργαλεία τα οποία επιτρέπουν σε μια εταιρεία να αναβαθμίσει το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς της.

Η INDICE, με την εξειδίκευση και τις καινοτόμες λύσεις που διαθέτει, βοηθά τις SMEs να ξεπεράσουν τους περιορισμούς τους και να ανταγωνιστούν ισότιμα με μεγαλύτερες εταιρείες, οδηγώντας τες δυναμικά στην επόμενη φάση ανάπτυξης.

Περισσότερα και αναλυτικότερα στοιχεία για τα παραπάνω, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες στο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, με τίτλο: «Καινοτόμες Τεχνολογικές Λύσεις για Μικρομεσαίες Εταιρείες». Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι πλέον σύγχρονες και άμεσες λύσεις χρηματοδότησης για τις ΜμΕ, καθώς και οι νέες τεχνολογίες που διασφαλίζουν την ανάπτυξή τους σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Η συμμετοχή στo συνέδριο είναι εφικτή με διαδικτυακή παρουσία μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn.

Η CNL Capital, η πρώτη Εταιρία Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών στην Ελλάδα που έχει ως κύρια δραστηριότητα την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας των MμΕ, συμπληρώνει 10 χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά. Σε αυτό το διάστημα έχει καθιερωθεί στο κοινό των ελληνικών μικρομεσαίων εταιρειών ως ένας αξιόπιστος, καινοτόμος και ευέλικτος συνεργάτης, έχοντας παράσχει χρηματοδοτήσεις που πλησιάζουν τα 100 εκ ευρώ σε αρκετές δεκάδες εταιρείες.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή