Στήριξη δικτύου και 4 κύριους στοχους για το μέλλον-Έμφαση σε Γενικές Ασφαλίσεις και προστασίας προσωπικού ατυχήματος

Ο νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης, ανέλαβε το ‘πλοίο’ σε μία εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την εταιρεία αλλά και σε μία περίοδο που είναι άκρως θετική για την ασφαλιστική αγορά. Η ομιλία του είχε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη κατεύθυνση ήταν υποστηρικτική για την εταιρεία μετά από μία μεγάλη περίοδο έντονης εσωστρέφειας λόγω των μετοχικών και εταιρικών εξελίξεων και η δεύτερη κατεύθυνση ήταν να δώσει τις μελλοντικές τάσεις και τις μεγάλες προοπτικές της, ενθαρρύνοντας τους συνεργάτες της εταιρείας να κάνουν την υπέρβαση χρησιμοποιώντας μία κινέζικη ιστορία. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο κ. Μαζαράκης ήταν να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Εθνικής Ασφαλιστικής για την δυναμική τους παρουσία και το γεγονός ότι κατάφεραν να διατηρήσουν ψηλά το όνομα και την παραγωγή της εταιρείας.

«Ως η μεγαλύτερη και παλαιότερη ασφαλιστική εταιρία της χώρας, η Εθνική Ασφαλιστική έχει αποδείξει ότι ξέρει να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται και να ηγείται. Και τώρα καλούμαστε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι προς την κορυφή.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά μου πριν από δύο μήνες, ήξερα ότι οι προκλήσεις είναι πολλές. Όμως, με τη μεθοδικότητα, την ομαδικότητα και την αποφασιστικότητά μας, είμαι βέβαιος ότι θα οδηγήσουμε την Εθνική Ασφαλιστική σε μια νέα εποχή.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr