Τεράστια απήχηση φαίνεται να έχει το Πρόγραμμα «Νέες Δεξιότητες Εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2021-2027», που υλοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και κατ΄ επέκταση τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των επιχειρήσεων, άρα και της αποδοτικότητάς τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τις 1.670 εργαζομένους που είναι οι ωφελούμενοι του προγράμματος, σε λιγότερο από δύο 24ωρα, έχουν  κατατεθεί πάνω από 1.200 αιτήσεις!
Γεγονός που ικανοποιεί, όπως μαθαίνουμε, απόλυτα την Διοίκηση του ΕΕΑ αλλά και τους προβληματίζει ταυτόχρονα θετικά λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των εργαζομένων.
Άραγε το σύνολο των διαμεσολαβούντων έχουν συνειδητοποιήσει τα οφέλη του και πόσοι από τους ήδη αιτούντες είναι εργαζόμενοι ασφαλιστικών επιχειρήσεων, μεσιτικών εταιρειών και ασφαλιστικών πρακτορείων;
Όπως και να έχει, η καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί για τις 11/10/2024 και ώρα 23:59 και για την υποβολή της αίτησης θα απαιτηθούν μόνο οι κωδικοί Taxisnet των υποψηφίων.
Το ΕΕΑ έχει εξασφαλίσει, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας (ΚΕΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τη διασύνδεση με άλλα πληροφοριακά συστήματα φορέων του Δημοσίου (ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ΔΥΠΑ, κ.λπ.) προκειμένου να αντλεί αυτόματα όλες τις αναγκαίες πληροφορίες, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε ενέργεια από πλευράς του εκάστοτε υποψήφιου.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!!!
Περισσότερες πληροφορίες για την   Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο Πρόγραμμα “Συμβουλευτική – Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων” στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.Α. https://www.eea.gr/ και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μέσω του διαδικτυακού τόπου https://training.eea.gr/
Για πρόσθετες πληροφορίες και περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Μονάδα Προγραμματισμού, Σχεδιασμού, Ωρίμανσης και Υλοποίησης Εθνικών και Κοινοτικών Προγραμμάτων του Ε.Ε.Α. στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2103380236, 257 (Αρμόδιος: Σύρος Κοσκοβόλης) και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου training@eea.gr.