Επισκεφτείτε τη D-Marin στις εκθέσεις Cannes Yachting Festival, Genoa International Boat Show και Monaco Yacht Show, για να ανακαλύψετε τις γνώσεις του κορυφαίου ομίλου μαρίνων σχετικά με τον ναυτικό τουρισμό

Αυτό το Φθινόπωρο, η D-Marin θα μοιραστεί το όραμά της για την αύξηση του δικτύου των premium μαρινών της, αναδεικνύοντας την ταχεία επέκτασή της κατά μήκος των ακτών της Γαλλίας και της Ιταλίας, θα ενημερώσει για το έργο της Μαρίνας Livorno σε συνεργασία με τον Όμιλο Azimut|Benetti, και θα παρουσιάσει τις καινοτόμες ψηφιακές της λύσεις στις προσεχείς διεθνής εκθέσεις σκαφών του 2024.

Βρείτε την ομάδα της D-Marin στα ακόλουθα boat shows:

Cannes Yachting Festival: 10-15 Σεπτεμβρίου (Jetée 154)
Genoa International Boat Show: 19-24 Σεπτεμβρίου (Sailing World, ST16)
Monaco Yacht Show: 25-28 Σεπτεμβρίου (Albert 1 Area, AL14)

Η D-Marin έχει γίνει συνώνυμο της premium εμπειρίας σκαφών αναψυχής, προσφέροντας στους 50.000 πελάτες της πάνω από 14.000 θέσεις ελλιμενισμού και εγκαταστάσεις ξηράς για περισσότερα από 2.500 σκάφη στη Μεσόγειο και στον Περσικό Κόλπο, επιτρέποντάς τους να εξερευνούν εύκολα δημοφιλείς και ανεξερεύνητους προορισμούς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, Oliver Dörschuck, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στις εκθέσεις των Καννών, της Γένοβας και του Μονακό για να γιορτάσουμε τον ναυτικό τομέα και να αναδείξουμε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η D-Marin στην προώθηση του ναυτικού τουρισμού. Το όραμά μας είναι να επεκτείνουμε γρήγορα την παρουσία μας στους πιο μοναδικούς ιστιοπλοϊκούς προορισμούς, προσφέροντας στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών για εξερεύνηση, εξασφαλίζοντας premium και άνετες εμπειρίες».

Η D-Marin διαχειρίζεται το σημαντικότερο σύμπλεγμα premium μαρίνων στη Βόρεια Ιταλία και τη Νότια Γαλλία, προσφέροντας στους πελάτες της τη μοναδική δυνατότητα να εξερευνήσουν ποικίλους προορισμούς. Το δίκτυο συνδεδεμένων μαρίνων, από το Livorno, το Mirabello, το Varazze, το Aregai και το San Lorenzo μέχρι το Camille Rayon στην Κυανή Ακτή, ενισχύεται από την πρωτοβουλία «Happy Berth Days» της D-Marin, η οποία προσφέρει δωρεάν ελλιμενισμό στις premium μαρίνες της.

Οι μαρίνες του Porto Mirabello και του Camille Rayon είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο δίκτυο της D-Marin. Η μαρίνα του Camille Rayon είναι η πρώτη τοποθεσία της D-Marin στη Γαλλία, ενώ η μαρίνα του Porto Mirabello προσφέρει έναν κόμβο κοντά στο φημισμένο Cinque Terre για σκάφη μήκους έως 140 μέτρων. Περισσότερες πληροφορίες και αποκλειστικά στοιχεία σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια για αυτές τις μαρίνες θα διατίθενται από την ομάδα της D-Marin σε κάθε έκθεση.

Όπως ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του περσινού Monaco Yacht Show, η D-Marin εγκαινίασε τη συνεργασία της με τον Όμιλο Azimut|Benetti για τη διαχείριση τριών premium μαρίνων, που περιλαμβάνει την κατασκευή της μαρίνας του Λιβόρνο στην Ιταλία.

Στις εκθέσεις σκαφών του 2024, η D-Marin θα μοιραστεί τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με αυτό το πρωτοποριακό έργο αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ στο Λιβόρνο, συμπεριλαμβανομένου ενός τρισδιάστατου βίντεο που θα παρουσιάζει τη σχεδίαση της μαρίνας, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να προστεθούν στη λίστα αναμονής για τη μαρίνα.

Οι επισκέπτες των εκθέσεων θα απολαύσουν επίσης επιδείξεις της καινοτόμου πλατφόρμας που περιλαμβάνει την εφαρμογή D-Marin και τους αισθητήρες σκαφών, η οποία είναι διαθέσιμη για τους ετήσιους πελάτες της D-Marin. Η εφαρμογή D-Marin προσφέρει έναν εύχρηστο τρόπο για τη διαχείριση κρατήσεων, την πραγματοποίηση πληρωμών, τη διαχείριση της κατανάλωσης νερού και ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και την πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες. Εν τω μεταξύ, οι αισθητήρες σκαφών παρέχουν απομακρυσμένη παρακολούθηση της κατάστασης ενός σκάφους, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων θερμότητας, της κατάστασης της μπαταρίας και άλλων πιθανών προβλημάτων, ενισχύοντας την ασφάλεια και επιτρέποντας στους πελάτες να απολαμβάνουν περισσότερο τα τοπία γύρω από τις μαρίνες.