Η realme, η ταχύτατα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοινώνει μια σημαντική ενημέρωση για τη σειρά realme GT 6 Series, με έμφαση στις καινοτομίες τεχνητής νοημοσύνης. Αυτή η νέα έκδοση, η οποία διατίθεται τώρα μέσω OTA, φέρνει ισχυρά εργαλεία AI που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία χρήστη σε smartphones. Η ενημέρωση αναμένεται να είναι διαθέσιμη για όλους τους Ευρωπαίους χρήστες μέχρι τον Σεπτέμβριο, καθιερώνοντας τη σειρά GT 6 ως το απόλυτο «AI Flagship Killer» και το πρώτο πραγματικά έξυπνο τηλέφωνο με AI της realme.

Η Έκτη Επέτειος της realme Φέρνει Μια Σειρά Τεχνολογικών Εκπλήξεων

Τον Ιούνιο του 2024, η realme παρουσίασε τη σειρά GT 6, με το realme GT 6T να κατακτά γρήγορα την πρώτη θέση ως το κορυφαίο smartphone νέας κυκλοφορίας στο ιταλικό Amazon, στην κατηγορία τιμής από 399 έως 1000 ευρώ.

Η realme πέτυχε επίσης να αναδειχθεί ως η 4η κορυφαία μάρκα smartphone στην ευρωπαϊκή αγορά για δύο συνεχόμενα τρίμηνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Counterpoint για το Q1 και Q2 του 2024. Η ίδια επιτυχία σημειώθηκε και στην Ιταλία, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή παρουσία της realme στην αγορά.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της έκτης επετείου της, η realme αποκάλυψε την ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης στον κόσμο, με ισχύ 320W, που μπορεί να φορτίσει πλήρως ένα smartphone σε μόλις 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η σειρά GT 6 λαμβάνει νέες AI λειτουργίες μέσω ενημερώσεων OTA, ενισχύοντας τη δέσμευση της realme να προσφέρει τεχνολογία αιχμής στους χρήστες της παγκοσμίως.

Αποκάλυψη Τριών Σημαντικών Χαρακτηριστικών Τεχνητής Νοημοσύνης: Αναβαθμίζοντας την Εμπειρία του Χρήστη

Η ενημερωμένη έκδοση εισάγει τρεις χρήσιμες λειτουργίες AI :

 

  • Πρωταγωνιστής είναι η Πρώτη στον Κόσμο λειτουργία AI Ultra Clarity, η οποία χρησιμοποιεί εξελιγμένα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιώσει σημαντικά την ανάλυση και την ευκρίνεια των θολών εικόνων. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή όταν εφαρμόζεται σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με τον υπερ-τηλεφακό, όπως συναυλίες ή θεατρικές παραστάσεις, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο λεπτομέρειας στις εικόνες.

 

  • Επιπλέον, η ενημέρωση περιλαμβάνει την AI Eraser 2.0, μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να καθαρίζουν χωρίς κόπο τις φωτογραφίες τους. Με μια απλή χειροκίνητη επιλογή ή ακόμη και με ένα κουμπί αυτόματης αναγνώρισης, ανεπιθύμητα στοιχεία όπως οι περαστικοί και η ακαταστασία αφαιρούνται εύκολα, ενώ το φόντο συμπληρώνεται έξυπνα για την ομαλή αποκατάσταση της εικόνας. Αυτή η δυνατότητα διασφαλίζει ότι ακόμη και αυτές οι φαινομενικά κατεστραμμένες λήψεις μπορούν να διασωθούν και να γίνουν τέλειες

 

  • Η τρίτη σημαντική προσθήκη, το AI Smart Summary, λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός για τη διαχείριση ηχογραφήσεων συσκέψεων ή συζητήσεων. Με την παράκαμψη περιττού περιεχομένου και την παροχή συνοπτικών περιλήψεων, αυτή η λειτουργία εξοικονομεί χρόνο στους χρήστες και διασφαλίζει ότι μπορούν γρήγορα να κατανοήσουν τα βασικά σημεία οποιασδήποτε ηχογράφησης. Το AI Smart Summary υποστηρίζει πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των κινέζικων, αγγλικών, ιταλικών, ισπανικών και χίντι, καθιστώντας το προσβάσιμο σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Επεκτείνοντας το ΑΙ Feature Set:

Αυτές οι νέες λειτουργίες βασίζονται στις ήδη εντυπωσιακές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης του realme GT 6. Η σειρά παρουσίασε προηγουμένως την Πρώτη στη Βιομηχανία Λειτουργία Νυχτερινής Όρασης AI, σχεδιασμένη για τη λήψη καθαρών βίντεο ακόμη και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό, όπως κλαμπ και μπαρ. Χάρη στον εξελιγμένο αλγόριθμο νυχτερινών βίντεο, το GT 6 παρέχει βίντεο με ποιότητα που ανταγωνίζεται τις συσκευές που διαθέτουν αισθητήρα 1 ιντσών, καθιστώντας το απαραίτητο εργαλείο για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι το AI Smart Loop, το οποίο προβλέπει τις ενέργειες του χρήστη για τον εξορθολογισμό των αλληλεπιδράσεων. Αναγνωρίζοντας το περιεχόμενο που επιλέγει και σύρει ο χρήστης στην οθόνη, το AI Smart Loop διευκολύνει τη γρήγορη κοινή χρήση σε εφαρμογές τρίτων, μειώνοντας τα βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση εργασιών. Με την έξυπνη αναγνώριση, τις απλοποιημένες λειτουργίες και την αυξημένη αποδοτικότητα, αυτή η λειτουργία αποτελεί παράδειγμα για το πώς το AI μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινή χρήση των smartphones.

Το Πρώτο AI Smartphone της realmeAI Flagship Killer για τη Νέα Γενιά

Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, η σειρά realme GT 6 επαναπροσδιορίζεται ως «AI Flagship Killer», ηγούμενη του κλάδου με τις πρωτοποριακές εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, το GT 6T θα λάβει επίσης τα AI Eraser 2.0 και AI Smart Summary για να συμπληρώσει την υπάρχουσα λειτουργία AI Smart Loop, συνεχίζοντας να διευρύνει τα όρια της τεχνολογίας των smartphone.

Επιπλέον, η realme ενισχύει τη δέσμευσή της στην καινοτομία με τη δημιουργία του NEXT AI Lab, το οποίο εγκαινιάζει το AI+UI Popularizer Plan. Σε συνεργασία με ηγέτες του κλάδου όπως η Qualcomm, η Google και η Microsoft, το σχέδιο αυτό στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη και στην προσφορά κορυφαίων AI εμπειριών σε τουλάχιστον 100 εκατομμύρια χρήστες μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Με τη σειρά realme GT 6, η realme κάνει το όραμά της για προσιτή και ενδυναμωτική τεχνολογία AI πραγματικότητα για τους νέους χρήστες παγκοσμίως.