Η ManpowerGroup Ελλάδας παρουσιάζει την καμπάνια επικοινωνίας με τίτλο “huManpower”, μια πρωτοβουλία που θέτει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο, αναδεικνύοντας τη δύναμη και την αξία του στον σύγχρονο κόσμο της εργασίας.

Η καμπάνια “huManpower” εστιάζει στο ταλέντο των ανθρώπων και την επίδρασή τους στον εργασιακό χώρο, και σχεδιάστηκε με σκοπό να υπογραμμίσει ότι, σε έναν κόσμο όπου η αυτοματοποίηση και η τεχνητή νοημοσύνη κερδίζουν έδαφος, οι άνθρωποι είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά και «οδηγούν» το μέλλον. Με την καμπάνια “huManpower”, η ManpowerGroup Ελλάδας επιχειρεί να καταδείξει ότι προσφέρει τη βέλτιστη υποστήριξη σε υποψηφίους και επιχειρήσεις.

Δίπλα στους υποψηφίους, δίπλα και στις Επιχειρήσεις

Η νέα καμπάνια “huManpower”, τονίζει την αξία που έχει ο κάθε εργασιακός ρόλος πόσο μάλλον όταν αρκετοί από αυτούς βρίσκονται σε έλλειψη. Αυτό καταδεικνύεται και στην έρευνα του ομίλου ManpowerGroup με τη μεγαλύτερη έλλειψη ταλέντου στην Ελλάδα να αποτυπώνεται στις Υπηρεσίες Επικοινωνίας και στον κλάδο της Βιομηχανίας & Κατασκευών με το 89%. Παράλληλα, σύμφωνα με την Έκθεση για τις τάσεις του Ανθρώπινου Δυναμικού το 2024 του ομίλου ManpowerGroup σε παγκόσμιο επίπεδο, οι Οργανισμοί αντιμετωπίζουν μια εντεινόμενη ανισορροπία μεταξύ των ταχέως αυξανόμενων εργαζομένων της Gen Z που εισέρχονται στο ανθρώπινο δυναμικό και των πιο έμπειρων εργαζομένων που αποχωρούν. Μέχρι το 2030, η Gen Z θα αποτελεί το 58% της δεξαμενής άντλησης εργαζομένων.

Ταυτόχρονα, οι ευρύτερες δημογραφικές τάσεις αποκαλύπτουν ταχεία γήρανση του ανθρώπινου δυναμικού στις ανεπτυγμένες αγορές. Αυτό το διευρυμένο δημογραφικό χάσμα παράγει πολύπλευρες προκλήσεις ταλέντων: Απώλεια της γνώσης λόγω συνταξιοδότησης baby boomers, μέλη της Gen Z που αναζητούν ανανεωμένες δεξιότητες που συνδυάζουν τεχνικές και διαπροσωπικές δεξιότητες και εργαζόμενους στα μέσα της σταδιοδρομίας τους που πρέπει να επανειδικευτούν για νέους ρόλους. Η καμπάνια “huManpower” έρχεται να ανταποκριθεί σε αυτές τις προκλήσεις. Η Manpower βρίσκεται επίσης δίπλα σε όσους αναζητούν ή επιθυμούν να αλλάξουν εργασία, με τους εξειδικευμένους συμβούλους της να τους βοηθούν να εντοπίσουν το ταλέντο τους και τη δύναμή τους, καθιστώντας τους “απασχολήσιμους” και υποστηρίζοντάς τους να βρουν τη σωστή εργασία σε εταιρείες με τις οποίες ταυτίζονται σε ό,τι αφορά τις αξίες και τον σκοπό. Η Manpower βοηθά τις εταιρείες να συνδεθούν με νέα ταλέντα και να τα υποστηρίξουν σε κάθε στάδιο, από την αναζήτηση και την επιλογή μέχρι την εκπαίδευση και την ενσωμάτωσή τους.

Κάλυψη των HR αναγκών όλης της αγοράς και 7 Εξειδικεύσεις της ManpowerGroup Ελλάδας

Η ManpowerGroup Ελλάδας προσφέρει λύσεις προσέλκυσης, στελέχωσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού καλύπτοντας τις ανάγκες ολόκληρης της αγοράς και των κλάδων και υποστηρίζει με την εξειδίκευση της επτά βασικούς κλάδους της αγοράς εργασίας: Engineering, IT (Πληροφορική), Sales / Marketing, Call Center, Administration & HR, Finance & Banking και Healthcare (επιστήμες Υγείας).

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ManpowerGroup Ελλάδας βοηθούν τους υποψηφίους να ανακαλύψουν τη δύναμη τους, τις δεξιότητές τους και να βρουν την ιδανική θέση εργασίας, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις στην αναζήτηση και ενσωμάτωση ταλέντων.

Με αφορμή το λανσάρισμα της παγκόσμιας καμπάνιας huManpower ο Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παρουσιάζουμε τη “huManpower”, η οποία θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Στη ManpowerGroup Ελλάδας, αναγνωρίζουμε ότι, παρά τις τεχνολογικές εξελίξεις και την επέλαση της ΑΙ, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που διαμορφώνει το μέλλον. Μέσω της “huManpower”, η ManpowerGroup Ελλάδας επιβεβαιώνει την δέσμευσή της να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες προσέλκυσης, στελέχωσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε όλους τους κλάδους της αγοράς και ταυτόχρονα με τις 7 εξειδικεύσεις να προσθέσει αξία σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις λόγω της έλλειψης ταλέντων. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το ένα και μοναδικό asset που θα ανεβάσει τις επιχειρήσεις στο επόμενο επίπεδο — τους Ανθρώπους. Οι Σύμβουλοι μας είναι έτοιμοι να βρουν για όλες τις επιχειρήσεις τους ανθρώπους που θα προωθήσουν την επιχείρησή σας μπροστά.»