Στην υποβολή προσφοράς για έργο VLT monitoring στην πολιτεία του Ιλινόϊ προχώρησε η Intralot.

Ο λόγος για ένα από τα μεγάλα συμβόλαια που θα διεκδικήσει η ελληνική πολυεθνική το επόμενο διάστημα στις ΗΠΑ, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία του στην αμερικανική αγορά.

Με την προθεσμία να εκπνέει στα μέσα της εβδομάδας, η Intralot κατέθεσε προσφορά και διεκδικεί τη σύμβαση για έργο συστήματος παρακολούθησης VLT στην αμερικανική πολιτεία που σήμερα έχει περίπου 9.000 παιγνιομηχανήματα σε λειτουργία, με προοπτική αύξηση του αριθμού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξελίξεις για τον ανάδοχο του έργου θα υπάρχουν στους επόμενους μήνες και κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2024.

Σημαντικές οι προοπτικές στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς, για αυτό και οι άνθρωποι της εισηγμένης έχουν ρίξει το βάρος στη διεκδίκηση συμβολαίων για παροχή τεχνολογικών λύσεων παρακολούθησης VLTs, πέραν του τομέα της λοταρίας.

Στην διετία θα υπάρξουν διαγωνισμοί για νέα συμβόλαια σε συνολικά 15-16 Πολιτείες που σήμερα στην πλειονότητα τους, βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο ανταγωνιστών.

Η προοπτική ανάληψης νέων συμβάσεων θα ισχυροποιήσει την θέση του στην αμερικανική αγορά, με τον σχεδιασμό για εισαγωγή σε χρηματιστήριο του NYSE on track.

Ομως και πέραν των ΗΠΑ, η διοίκηση δείχνει ενδιαφέρον για ένα σημαντικό συμβόλαιο στην Αυστραλία, με την ανάδοχο TLC να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαγωνισμού, όπως στη Νότιο Αφρική και Βραζιλία για την προμήθεια εξοπλισμού μιας κρατικής και μιας ιδιωτικής λοταρίας.