Σε μια εποχή όπου το κόστος των ταξιδιών με βενζινοκίνητα οχήματα παραμένει υψηλό, ενώ η ευκολία φόρτισης των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων συνεχίζει να προκαλεί προβληματισμό σε πολλούς, τα plug-in υβριδικά οχήματα αναδεικνύονται ως η κορυφαία επιλογή για τους καταναλωτές, προσφέροντας τη μοναδική ευελιξία τροφοδοσίας τόσο με βενζίνη όσο και με ηλεκτρισμό.

Η εταιρεία OMODA&JAECOO θα λανσάρει το πρώτο της υβριδικό μοντέλο, το J7 PHEV, το οποίο συγκέντρωσε μεγάλη προσοχή από τον κλάδο μόλις κυκλοφόρησε η είδηση. Ως Super Hybrid SUV, επαναπροσδιορίζει τα νέα όριοα της υβριδικής τεχνολογίας με κατανάλωση καυσίμου 4,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με αυτονομία άνω των 1.300 χιλιομέτρων και αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία άνω των 106 χιλιομέτρων, οδηγώντας τη νέα τάση της υψηλής απόδοσης και της μεγάλης αυτονομίας.

Το “O&J Super Hybrid System”, που εξοπλίζει το J7 PHEV, αποτελεί μια λύση υβριδικής τεχνολογίας, αναπτυγμένη από την OMODA&JAECOO, βασισμένη στα σχεδόν 20 χρόνια βαθιάς τεχνολογικής εμπειρίας της μητρικής εταιρείας στον τομέα των υβριδικών οχημάτων. Παράλληλα, προσαρμόζεται δυναμικά στις απαιτήσεις της πολύπλοκης και συνεχώς μεταβαλλόμενης διεθνούς αγοράς, προσφέροντας μια καινοτόμο και αποδοτική λύση για το μέλλον των μεταφορών.

Αυτό το σύστημα βασίζεται στον εξαιρετικό συνδυασμό ισχύος ενός υβριδικού κινητήρα υψηλής απόδοσης 1.5TGDI και ενός υβριδικού κιβωτίου ταχυτήτων ταχύτητας, καθώς και στην κοινή υποστήριξη μιας υβριδικής μπαταρίας και ενός συστήματος διαχείρισης μπαταρίας. Ως αποτέλεσμα, διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα σε πολλούς τομείς, όπως πιο αποδοτική ισχύ, πιο οικονομική κατανάλωση ενέργειας και αυξημένη ασφάλεια.

Το “O&J Super Hybrid System” όχι μόνο ανανεώνει τα πρότυπα της υβριδικής τεχνολογίας, αλλά επίσης πυροδοτεί την τεχνογνωσία των ανθρώπων του brand OMODA&JAECOO για τις μετακινήσεις του μέλλοντος προαναγγέλλοντας  την αρχή μιας τεχνολογικής επανάστασης.

Το J7 PHEV, το οποίο είναι εξοπλισμένο με το O&J Super Hybrid System, θα οδηγήσει σε μια μεταμόρφωση του τρόπου με τον οποίο γίνονται οι μετακινήσεις, προσφέροντας νέες μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.