Η Αγγελάκης AE ανακοινώνει την προσθήκη τεσσάρων νέων δυναμικών στελεχών σε κομβικές θέσεις στο οργανόγραμμά της, θέτοντας το ανθρώπινο κεφάλαιο στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής της. 

Συγκεκριμένα, η Ξένια Γιαννάκη αναλαμβάνει Human Resources & CSR Director. Η Ξένια Γιαννάκη έχει βασικές σπουδές σε εκπαίδευση και ψυχολογία, δίπλωμα εξειδίκευσης στο personal & executive coaching και αποτελεί ιδρυτικό μέλος του ICF Greece chapter. Είναι κάτοχος Master στην Ηγεσία – Διοίκηση, διαθέτει MBA και είναι υποψήφια Διδάκτωρ στην Οργανωσιακή Ψυχολογία. Υπήρξε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών εταιρειών σε διαφορετικούς κλάδους τόσο στην Ελλάδα όσο και στo εξωτερικό και σήμερα έρχεται να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της Αγγελάκης, δημιουργώντας αμοιβαία επωφελείς προϋποθέσεις ανάπτυξης για κάθε ένα μέλος της ομάδας. 

Η Μάγδα Ντελέκου αναλαμβάνει Supply Chain Supervisor. Η Μάγδα Ντελέκου έχει εργαστεί σε καίριες θέσεις demand planning αλλά και ως Logistics Manager σε μεγάλες εταιρείες, όπως GEYER HELLAS SA, PIPELIFE HELLAS SA, SOYA HELLAS S.A και  METRO AEBE. Είναι βέβαιο πως η εμπειρία της και οι γνώσεις της θα αποτελέσουν σημαντικό πλεονέκτημα για την αποτελεσματική εφαρμογή των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας.

Ο Δημήτρης Κνίφης και ο Φώτης Μπίθας είναι νέοι Key Accounts Managers στην Εμπορική Διεύθυνση της Αγγελάκης ΑΕ. Ο Δημήτρης Κνίφης με την μεγάλη εμπειρία που έχει τόσο από τη θέση του Buyer στον χώρο των FMCG όσο και από τον ρόλο του Key Account Manager σε σημαντικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, θα συμβάλλει σημαντικά με τη συμμετοχή του στην ομάδα πωλήσεων. Ο Φώτης Μπίθας έχει εξειδίκευση στο Key Account Management με σχετική πιστοποίηση από την ΕΕΔΕ και έχει εργαστεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο τα τελευταία 15 χρόνια, σε μεγάλες εταιρείες τροφίμων, όπως ΜΕΒΓΑΛ, Φάρμα Κουκάκη, Δωδώνη, Καραμολέγκος, General Mills, αποτελώντας σήμερα μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα της Αγγελάκης. 

Η Αγγελάκης ΑΕ, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της πτηνοτροφίας, διακρίνεται για τη δέσμευσή της στην αριστεία, την καινοτομία και την αλληλεγγύη. Το φιλικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας προάγει τον σεβασμό, την αξιοπιστία και τη διαφάνεια – αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της εταιρικής της κουλτούρας. Σε αυτό το εργασιακό κλίμα, καλωσορίζει τους νέους συναδέλφους που εντάσσονται στην ομάδα της και τους καλεί να συμμετάσχουν ενεργά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας, μοιραζόμενοι τις  δημιουργικές ιδέες και προτάσεις τους.