Η ManpowerGroup Ελλάδας, ως επίσημος ServiceNow Placement Partner, ανακοινώνει την έναρξη της δεύτερης ServiceNow Ακαδημίας για το 2024. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας της πρώτης Ακαδημίας τον περασμένο Φεβρουάριο, η οποία σημείωσε 100% επιτυχία στην απόκτηση των σχετικών πιστοποιήσεων, η νέα Ακαδημία θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου.

Η νέα αυτή Ακαδημία, όπως και η προηγούμενη, απευθύνεται τόσο σε εταιρείες που επιθυμούν να στελεχώσουν τις ομάδες τους με πιστοποιημένους ServiceNow Consultants και Developers, όσο και σε εταιρείες και Οργανισμούς που θέλουν να εκπαιδεύσουν το υπάρχον προσωπικό τους.

Στοιχεία Εκπαίδευσης

Η εκπαίδευση θα διαρκέσει 2,5 μήνες και θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν και θα πιστοποιηθούν στις πιστοποιήσεις CSA και CIS-ITSM. Επιπλέον, θα έχουν πρόσβαση στο NowLearning Portal και σε όλα τα σχετικά Micro-Certifications της ServiceNow. Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος των εταιρειών για την Ακαδημία είναι η 24η Ιουλίου 2024.

Συνεργασία με τη ServiceNow

Οι Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας αποτελούν επίσημο RiseUp Συνεργάτη Στελέχωσης της ServiceNow. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι Tech Academies υποστηρίζουν την παγκόσμια πρωτοβουλία RiseUp της ServiceNow, με στόχο την εκπαίδευση ενός εκατομμυρίου ανθρώπων στην πλατφόρμα της εταιρείας μέχρι το τέλος του 2024.

Η ServiceNow παρέχει τη δυνατότητα στις Tech Academies να ενημερώνονται για τις τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται οι πελάτες τους, επιτρέποντάς τους να ανταποκριθούν πιο άμεσα στις ανάγκες αυτές. Αυτό εξασφαλίζει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ταλέντα για τη ServiceNow, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει την πόρτα για καλύτερες και υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τους υποψηφίους.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να ενισχυθεί το οικοσύστημα της ServiceNow στην Ελλάδα, αξιοποιώντας το διαθέσιμο ταλέντο και εξοπλίζοντάς το με τις απαραίτητες σχετικές πιστοποιήσεις.

Ανάγκες του Κλάδου

Σύμφωνα με την έρευνα Έλλειψης Ταλέντου για το 2024 του ομίλου ManpowerGroup, η πλειονότητα (74%) των εργοδοτών Πληροφορικής αναφέρουν ότι δυσκολεύονται να βρουν το εξειδικευμένο ταλέντο που χρειάζονται. Με τις Tech Academies, η ManpowerGroup Ελλάδας στοχεύει να βοηθήσει τους εργοδότες να εντοπίσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που αναζητούν στον κλάδο της Πληροφορικής και να καλύψουν τις ανάγκες τους.