Η OPPO, μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, παρουσίασε στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά δύο κορυφαίων ΑΙ smartphones, τα Reno12 και Reno12 Pro, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Couleur Local, έναν μοντέρνο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από τη μαγική σκιά της Ακρόπολης.

Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής για την OPPO στην Ελλάδα, με την Ντία Θεοδωροπούλου, Marketing Manager OPPO Balkan Region, να καλωσορίζει τους προσκεκλημένους και να ανατρέχει στην ιστορία και τα milestones της OPPO παγκοσμίως, που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια, αλλά και τα 2 στην Ελλάδα. Τη σκυτάλη στη σκήνη πήρε ο Γιώργος Μονοπάτης, OPPO Sales & Training Specialist, που μοιράστηκε με το κοινό τα απίθανα χαρακτηριστικά και τις ΑΙ δυνατότητες των νέων smartphones. Κλείνοντας, ο Γρηγόρης Μαλτέζος, OPPO Sales Manager, παρουσίασε τις λεπτομέρειες της εμπορικής διάθεσής και τις τιμές λιανικής πώλησης των συσκευών στην Ελλάδα. 

O Ιούλιος Μώκος, Commercial Director OPPO Balkan Region, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύουμε ότι η τάση της τεχνητής νοημοσύνης αντιπροσωπεύει μια θεμελιώδη αλλαγή και τα smartphones είναι οι ιδανικές συσκευές για την προσέγγιση και αξιοποίηση αυτής της τεχνολογίας. H νέα Reno σειρά επισφραγίζει τη δέσμευσή μας να καταστήσουμε τις AI συσκευές προσιτές σε όλους τους χρήστες».

Τα νέα OPPO Reno12 και Reno12 Pro εντυπωσίασαν το κοινό με τις εξαιρετικές λειτουργίες τους, την καινοτόμο τεχνολογία και την ανθεκτικότητά τους σε δύσκολες συνθήκες. Ξεχωριστή αναφορά έγινε στην εντυπωσιακή λειτουργία της Splash Touch, που παραμένει λειτουργική ακόμη και αν πέσει πάνω υγρό, καθιστώντας τις συσκευές ιδανικές για καθημερινή χρήση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Τα AI Eraser, AI Studio, AI Best Face καθώς και το ΑΙ Clear Face είναι μόνο μερικά από τα ειδικά χαρακτηριστικά που ήδη λάτρεψαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις νέες συσκευές! Τα δύο μοντέλα αντιπροσωπεύουν ένα νέο κεφάλαιο για τη δημοφιλή σειρά OPPO Reno, ως η πρώτη σημαντική κυκλοφορία στο πλαίσιο της δέσμευσης της OPPO να επιταχύνει την υιοθέτηση ΑΙ τεχνολογίας στις συσκευές της.

Η OPPO συνεχίζει να πρωτοπορεί και να εντυπωσιάζει με τις καινοτομίες της, προσφέροντας στους καταναλωτές της την πιο προηγμένη τεχνολογία. Τα νέα Reno12 και Reno12 Pro διαθέτουν εξαιρετικές κάμερες, υψηλής απόδοσης επεξεργαστές και μοναδικό design που ξεχωρίζει.

Η διάθεση των νέων OPPO Reno12 Pro και OPPO Reno12 στην ελληνική αγορά ξεκινάει τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, μέσου του επίσημου δικτύου συνεργατών της OPPO, με τελική τιμή 549€ και 499€ αντιστοίχως (από 599€ και 549€ που ήταν αρχικά), συμπίπτοντας με την έναρξης της περιόδου των θερινών εκπτώσεων. 

Παράλληλα, με κάθε αγορά OPPO Reno12 Pro θα δίνονται δώρο τα ακουστικά OPPO EncoAir4 Pro και με κάθε OPPO Reno12 τα OPPO Enco Buds2Pro, καθώς και 3 χρόνια εγγύηση από την αντιπροσωπεία και για τα δύο μοντέλα.

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2024.

Η OPPO, με αυτήν την κίνηση, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές της στην Ελλάδα.