Ένα νέο ολοκληρωμένο πακέτο χρηματοδοτικών προϊόντων, το «Attica Hospitality» για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας, διαθέτει η Attica Bank, υποστηρίζοντας έμπρακτα, όπως αναφέρει, τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και ειδικότερα τον δυναμικό και αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό κλάδο.

Ειδικότερα, η νέα σειρά «Attica Hospitality» προσφέρει ειδικά χρηματοδοτικά προϊόντα, βραχυπρόθεσμων και μεσομακροπρόθεσμων πιστοδοτήσεων, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε μικρομεσαίας ξενοδοχειακής επιχείρησης με ανταγωνιστικό επιτόκιο.

Η διαδικασία έγκρισης είναι άμεση, σε έως 15 ημέρες από την πλήρη υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενώ παρέχονται και επιπλέον λύσεις, όπως ενδεικτικά, το ασφαλιστικό προϊόν Hospital Services και άλλες διευκολύνσεις με ανταγωνιστική τιμολόγηση.

Το «Attica Hospitality», αποτελείται από τρία επιμέρους χρηματοδοτικά εργαλεία:

1) Attica Operate: Ενισχύει τη ρευστότητα της ξενοδοχειακής επιχείρησης για την κάλυψη τρεχουσών δαπανών.

2) Attica Develop: Καλύπτει επενδυτικές ανάγκες της ξενοδοχειακής επιχείρησης, όπως ενδεικτικά: αγορά/αναβάθμιση του πάγιου εξοπλισμού, μερική ανακαίνιση της επαγγελματικής στέγης, προσθήκη νέων προσφερόμενων υπηρεσιών στην ξενοδοχειακή επιχείρηση κ.ά., με χρηματοδότηση έως €200.000, μέσω δανείων τακτής λήξης και προϊόντων leasing με ανταγωνιστικό επιτόκιο.

3) Attica Sustain: Το «πράσινο» προϊόν του Attica Hospitality που καλύπτει επενδυτικές ανάγκες της ξενοδοχειακής επιχειρήσεις ως προς την ανταπόκριση στα κριτήρια ESG και την ενεργειακή αναβάθμιση