Ο Στιβ Αποστολόπουλος, η οικογενειακή περιουσία του οποίου ανέρχεται σε 4 δισεκατομμύρια δολάρια, είχε επαφές με τον Michael Jordan για την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς.

O Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN αποκάλυψε ότι ένας ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας είχε συζητήσεις μαζί με τον G.O.A.T. του ΝΒΑ για να επενδύσει στην ομάδα του.

Ο Ελληνοκαναδός δισεκατομμυριούχος με ρίζες από την Καλαμάτα, μίλησε με τον Air Jordan τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν προέκυψε κάποια σημαντική εξέλιξη. Γύρισε πίσω και πλέον επισκέπτεται τόσο το γήπεδο όσο και το προπονητικό κέντρο των “Διοικητών” τους οποίους θέλει να αποκτήσει. Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη με τον Τζος Χάρις, με τον Τίλμαν Φερτίτα (ιδιοκτήτη των Χιούστον Ρόκετς) και με τον Τζεφ Μπέζος, τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο και δημιουργό της Amazon.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Canadian Business, η οικογένεια Αποστολόπουλου έχει αξία 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατέχει τη μεγαλύτερη εταιρεία Real Estate στον Καναδά. Ο πατέρας του Στηβ Αποστολόπουλου, Ανδρέας, μετακόμισε από την Καλαμάτα στον Καναδά και η πρώτη του δουλειά ήταν σε ταχυφαγείο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ