Export Summit IX: Greek Exporters Hall of Fame, Honouring our Partners

(Θεσσαλονίκη, 30.03.2023)

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Export Summit IX θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 με θέμα “Greek Exporters Hall of Fame, Honouring our Partners”, στην Θεσσαλονίκη, στο Porto Palace Hotel και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας LiveOn.

Το φετινό υβριδικό Export Summit του ΣΕΒΕ θα εστιάσει μέσω των συνεργατών μας στις τρέχουσες τάσεις που επικρατούν διεθνώς, όπως στο retail και HoReCa τροφίμων, στο retail του κατασκευαστικού κλάδου, καθώς και στο αντίστοιχο σκέλος των μεγάλων projects, σε θέματα τεχνολογίας, στον χρηματοοικονομικό κλάδο και στις λοιπές υπηρεσίες. Μετά τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου θα ακολουθήσει δείπνο κατά τη διάρκεια του οποίου οι Έλληνες εξαγωγείς θα τιμήσουν τους συνεργάτες τους στο εξωτερικό.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Συμεών Διαμαντίδης: «Παρά το γεγονός ότι το διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα μεταλλάσσεται διαρκώς και o ανταγωνισμός εντείνεται ακατάπαυστα, οι Έλληνες εξαγωγείς κατόρθωσαν να αγγίξουν τα υψηλότερα ιστορικά επίπεδα για το έτος 2022 αγγίζοντας τα 55 δις ευρώ, ήτοι 26% του ΑΕΠ, στρατηγικός στόχος τον οποίο είχε προ ετών θέσει ο ΣΕΒΕ.

Για το λόγο αυτόν αποφασίσαμε στο παρόν Export Summit να τιμήσουμε τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό, δίχως την αρωγή των οποίων οι επιδόσεις αυτές θα ήταν ανέφικτες». Στη συνέχεια ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Παναγιώτης Χασάπης παρουσίασε τους ομιλητές και τους συντονιστές του Συνεδρίου, καθώς και τη ροή του προγράμματος. Το Export Summit IX θα μεταδοθεί ψηφιακά από το LiveOn Expo Complex.

Το Export Summit του ΣΕΒΕ έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο συνεδριακό γεγονός της κοινότητας των εξαγωγέων και αναμένεται να συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό εκπροσώπων επιχειρήσεων και φορέων (στις τελευταίες διοργανώσεις ξεπέρασαν τα 3.000 άτομα, διά ζώσης και online).

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι ελεύθερη, με προϋπόθεση τη δήλωση συμμετοχής εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.exportsummit.gr και να απευθύνονται στη γραμματεία του Συνεδρίου στον ΣΕΒΕ (τηλ. 2310 535333).

Χορηγοί του Συνεδρίου είναι οι: Gold: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ, ALPHA BANK, EPSILON NET, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Optima bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Silver: GS1 Association Greece, ATRADIUS, Bronze: ATTICA BANK, Enterprise Greece, ICAP CRIF, Standard: Olympia Electronics, ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Pelopac Mediterranean Food Specialties.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ