H Meliá Hotels International, κορυφαίος ξενοδοχειακός ισπανικός όμιλος, σχεδιάζει την ενίσχυση της παρουσίας του στη λεκάνη της Μεσογείου με την Ελλάδα να αποτελεί προορισμό στρατηγικής σημασίας για την επέκταση των ξενοδοχειακών της δραστηριοτήτων.

Στόχος είναι ο διπλασιασμός του χαρτοφυλακίου του Ομίλου στην Ελλάδα μέχρι το 2025, όπως επεσήμανε ο Jorge Herrera, Head of Development South Europe, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στη χώρα στο πλαίσιο του IDEEA Hospitality Investment Forum που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης στην ελληνική αγορά

Με τέσσερα ξενοδοχεία στην ελληνική επικράτεια, τα Meliá Athens στην καρδιά της Αθήνας, Sol Cosmopolitan στη Ρόδο και Sol Marina Beach Crete και Blue Sea Beach στην Κρήτη, το ενδιαφέρον της Meliá Hotels International στρέφεται γύρω από συμφωνίες management και franchise, με στόχο τη διεύρυνση των εμπορικών δραστηριοτήτων, δίνοντας έμφαση στις απευθείας ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Ο Όμιλος στοχεύει στη συνεργασία με ανεξάρτητα ξενοδοχεία παρέχοντάς τους πρόσβαση στο δίκτυο πωλήσεων και μάρκετινγκ της Meliá Hotels International, καθώς και στο πρόγραμμα επιβράβευσης MeliáRewards – με περισσότερα από 14 εκατομμύρια μέλη – μαζί με άλλες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Παράλληλα επιδιώκει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο σε ξενοδοχεία που βρίσκονται εν τη γενέσει τους όσο και σε μονάδες που χρήζουν ανακαίνισης βοηθώντας τους ιδιοκτήτες να αναβαθμίσουν το προϊόν τους, συμβάλλοντας σε όλο το εύρος των εργασιών – από τον σχεδιασμό έως και τη λειτουργία τους.

O Jorge Herrera, Head of Development South Europe της Meliá Hotels International δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η Ελλάδα αποτελεί προορισμό στρατηγικής σημασίας για εμάς στη Meliá Hotels International. Επιδιώκουμε να διευρύνουμε την παρουσία μας στη χώρα τόσο μέσα από συνεργασίες management αλλά και franchise, με στόχο μέχρι το 2025 να διπλασιάσουμε τα properties του Ομίλου στην ελληνική επικράτεια”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ