Η εξειδικευμένη ομάδα του τομέα Industrial Solutions της SABO παρέδωσε πρόσφατα τη νέα αυτόματη γραμμή τροφοδοσίας πακέτων φρυγανιάς με μηχανήματα flowpack για λογαριασμό της ELBISCO, τη βιομηχανία παραγωγής τροφίμων με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά.

Η έμπειρη τεχνική ομάδα της SABO, ολοκλήρωσε επιτυχώς την εγκατάσταση αυτόματων συστημάτων διακίνησης των προϊόντων, με ειδικά σχεδιασμένους ταινιοδρόμους και σύστημα κενού για την συγκράτηση και την εξασφάλιση της ακριβής θέσης τους κατά την μεταφορά τους.

  • Επιπλέον, στο νέο εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται πνευματικοί μηχανισμοί για την ομαδοποίηση των πακέτων προϊόντων σύμφωνα με τον απαιτούμενο κωδικό υλικού καθώς και αυτόματες μηχανές flowpack για την οριζόντια συσκευασία αυτών.

 

H SABO αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις συσκευασίας προϊόντων για τις ιδιαίτερες ανάγκες της βιομηχανίας τροφίμων προσφέροντας πολλαπλά οφέλη κατά την παραγωγική διαδικασία, όπως ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η κατασκευή της γραμμής βάσει της ιδιαιτερότητας των προϊόντων, οι υψηλές ταχύτητες και η ποιότητα παραγωγής, η τήρηση πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφαλείας και η ευελιξία στη συσκευασία διαφορετικών ειδών τροφίμων.

Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 & δραστηριοποιείται στην κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού.

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα με δυναμική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Μ. Ανατολής, Αφρικής και Βόρειας και Λατινικής Αμερικής και περισσότερους από 350 εργαζομένους, εξάγοντας το 60% του κύκλου εργασιών του.

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό σε εξειδικευμένους βιομηχανικούς κλάδους όπως η κεραμοποιία, η ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων, οι ρομποτικές εφαρμογές, οι ηλεκτρολογικοί πίνακες και αυτοματισμοί, συστήματα logistics σε τρόφιμα, ποτά και φάρμακα, η κατασκευή έργων υποδομής και βιομηχανικών κτιρίων, η βαριά βιομηχανία, και, πρόσφατα, η ναυτιλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here