Τέσσερα νέα έργα συνολικής ισχύος 90 MW δημιουργεί στην Πολωνία η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή για να ενισχύσει την παρουσία της στην τοπική αγορά Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Πρόκειται για 4 αιολικά πάρκα που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο αδειοδότησης και τα οποία η ΤEPNA Ενεργειακή θα ωριμάσει, κατασκευάσει και λειτουργήσει, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για συνεχή επέκταση της δραστηριότητάς της στον τομέα της παραγωγής καθαρής ενέργειας.

Στην Πολωνία, η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή λειτουργεί ήδη 8 αιολικά πάρκα συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 102 MW, γεγονός που συνεπάγεται πως με την προσθήκη των τεσσάρων νέων έργων συνολικής ισχύος 90 MW ο Όμιλος σχεδόν θα διπλασιάσει την εγκαταστημένη ισχύ στην Πολωνία τα επόμενα χρόνια.

Η ανάπτυξη του Ομίλου Τέρνα Ενεργειακή συνεχίζεται κανονικά, με το επενδυτικό πρόγραμμά του να εξελίσσεται απρόσκοπτα και με εντατικούς ρυθμούς σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς του.

Στόχος του Ομίλου παραμένει η συνολική εγκατεστημένη ισχύς του (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκά πάρκα και συστήματα αποθήκευσης) να προσεγγίσει τα 3.000 MW μέσα στην επόμενη πενταετία.

Ο Όμιλος διαθέτει περισσότερα από 1.300 MW σε λειτουργία, υπό κατασκευή ή έτοιμα προς κατασκευή σε Ελλάδα, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ