Το ποσό των 19 εκατ. δολάρια θα επενδύσει εφέτος η JTI στη ΣΕΚΑΠ για την περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγικής και εξαγωγικής δραστηριότητας του εργοστασίου της Ξάνθης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επένδυση της JTI, από την ένταξη της ΣΕΚΑΠ στον όμιλο Japan Tobacco Inc. το 2018 έως και το τέλος του 2020, ανέρχεται στο ύψος των 30,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φέτος επενδύονται συνολικά άλλα 19 εκατ. δολάρια τα οποία προστίθενται στην αρχική επένδυση των 11,7 εκατ. δολ. που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 2018-2019

Στο εργοστάσιο παράγονται εμπορικά σήματα διεθνούς εμβέλειας

Ήδη από τον Οκτώβριο του 2019 παράγεται στη ΣΕΚΑΠ το Winston, η Νο 2 μάρκα τσιγάρων στην Ελλάδα και τον κόσμο, με προορισμό την εγχώρια αγορά και από το 2020 και για εξαγωγές σε ευρωπαϊκές αγορές χώρες με υψηλό όγκο πωλήσεων, όπως Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, καθώς και Κύπρο. Παράγεται επίσης το Camel το οποίο προορίζεται για εξαγωγές σε χώρες της Ε.Ε καθώς και τα παραδοσιακά σήματα της ΣΕΚΑΠ (BF, GR).

Στόχος της JTΙ είναι η διατήρηση και διασφάλιση των θέσεων εργασίας και η προετοιμασία των εργαζομένων για μελλοντικές προκλήσεις και επίτευξη υψηλών στόχων παραγωγής, ενώ μέλημα της εταιρείας αποτελεί και η διαρκής συμβολή της στην κοινότητα της Ξάνθης, ως ενεργό και υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ