Το αρνητικό διεθνές κλίμα για ακόμη μία φορά φαίνεται πως επηρεάζει τα ξένα χαρτοφυλάκια που τοποθετούνται στην ελληνική αγορά με αποτέλεσμα το Χρηματιστήριο Αθηνών να καταγράφει απώλειες της τάξης του 1,48% στις 824,88 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 18,4 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 14,5 εκατ. τεμάχια.

Πτώση 1,59% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.126,66 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει απώλειες 2,02% στις 930,90 μονάδες.

Το Χρηματιστήριο επηρεάζεται από το αρνητικό κλίμα των ευρωπαϊκών δεικτών, καθώς οι επενδυτές να εμφανίζονται επιφυλακτικοί μετά τις βαριές απώλειες στη Wall Street

Στο ταμπλό τώρα, οι απώλειες σε Εθνική, Ελληνικά Πετρέλαια, Jumbo, ΕΧΑΕ, ΕΥΔΑΠ και Σαράντης σημειώνουν απώλειες που ξεπερνούν το 2%, ενώ άνω του 1% είναι και η πτώση σε Βιοχαλκο, Alpha Bank, Πειραιώς, ΕΕΕ, ΟΛΠ, ΔΕΗ, Eurobank, Grivalia, ΓΕΚ Τέρνα, Μυτιληναίος, Τιτάν και Motor Oil.

Καμία μετοχή του FTSE 25 δεν καταφέρνει να διαφοροποιηθεί από το αρνητικό πρόσημο, αφού και οι Aegean, Λάμδα, ΑΔΜΗΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Folli Follie και Τέρνα Ενεργειακή κινούνται σε αρνητικά εδάφη, χωρίς όμως οι απώλειες να ξεπερνούν το 1%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ