Προσηλωμένη στους στόχους που είχαν τεθεί στο ξεκίνημα της χρονιάς παραμένει η Upstream, η οποία παρά το lockdown συνεχίζει την ανάπτυξη και την επέκταση των δραστηριοτήτων της.

Παράλληλα, ακόμα και τα σχέδια στελέχωσης παραμένου αμετάβλητα, με τις συνεντεύξεις και τη συνολική διαδικασία προσλήψεων να πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως, ενώ ήδη 19 νέοι εργαζόμενοι ξεκίνησαν τη θητεία τους στην εταιρεία από το σπίτι εν μέσω καραντίνας.

«Παραμένουμε στην πορεία μας και εκτελούμε το σχέδιό μας χωρίς παρεκκλίσεις. Οι στόχοι μας για τη χρονιά παραμένουν σταθεροί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της Upstream, Δημήτρης Μανιάτης, μιλώντας πρόσφατα σε τηλεδιάσκεψη στους 300 και πλέον εργαζομένους της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως σημειώνεται  ανακοίνωση της εταιρείας, η μετάβαση στην εξ’ αποστάσεως εργασίας συνεχίζει να είναι απόλυτα παραγωγική, με την  ομάδα της Upstream να υποστηρίζει απόλυτα τους συνεργάτες/παρόχους κινητής τηλεφωνίας σε 45 αναδυόμενες αγορές, εταιρείες που λόγο της φύσεως του αντικειμένου τους σηκώνουν μεγάλο βάρος για να διασφαλίσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ