Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε για τη Nelios ο εορτασμός των 10 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, αφού απέσπασε 5 συνολικά βραβεία στην τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards, την περασμένη Παρασκευή.

Σε μια διεθνών προδιαγραφών τελετή που διοργάνωσε η Ethos Media και τα Greek Hospitality Awards, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι και παρουσία όλων των πρωταγωνιστών του ελληνικού τουρισμού, η Νelios διακρίθηκε με 3 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία, ενώ αναδείχθηκε ως η καλύτερη εταιρεία Hotel Digital Marketing στην Ελλάδα.

Οι διακρίσεις της εταιρείας αναλυτικά:

  • ●  Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing
  • ●  Χρυσό Βραβείο για την κατασκευή του website του ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa  στην κατηγορία Best Greek Hotel Website
  • ●  Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Digital Advertising & Performance Campaign των ξενοδοχείων του ομίλου AKS Hotels
  • ●  Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Marketing & Social Media Provider
  • ●  Αργυρό Βραβείο για την κατασκευή του website του ξενοδοχείου Herodion Hotel

    Αναφερόμενος στις παραπάνω επιτυχίες, ο CEO της Nelios, Δημήτρης Σερίφης, δεν παρέλειψε στον νικητήριο λόγο του να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του προς την ομάδα της Nelios, ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε σχετικά: “Η ποικιλότητα των βραβείων που αποσπάσαμε στη διοργάνωση αυτή, επιβεβαιώνει την ουσιαστική συνεισφορά της Νelios σε όλο το φάσμα της διαδικτυακής αναβάθμισης του ελληνικού τουρισμού. Παράλληλα, μας εδραιώνει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που συμβάλουν την αύξηση της κερδοφορίας των ελληνικών ξενοδοχείων μέσα από στρατηγικές digital marketing. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε, με το ίδιο πάθος και το ίδιο αίσθημα ευθύνης”.

     

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here