Ενισχύεται ο στόλος της Ο.ΣΥ. με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του συγκοινωνιακού έργου στους δρόμους της Αττικής εν μέσω πανδημίας, καθώς έπεσαν οι υπογραφές της σχετικής σύμβασης για μίσθωση, μέσω leasing, λεωφορείων αστικού τύπου.

Συγκεκριμένα, ΕΘΝΙΚΗ LEASING AE, ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ και ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΕ-MED BUS θα παρέχουν σταδιακά 200 λεωφορεία από τις επόμενες μέρες.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 3 έτη, με δικαίωμα μονομερούς παράτασης από την Ο.ΣΥ. για 1 ακόμη έτος.

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Ο.ΣΥ. Α.Ε., Στέφανος Αγιάσογλου «η σημερινή υπογραφή των συμβάσεων με τις τρεις ανάδοχες εταιρείες ολοκληρώνει στην πράξη μία αναδιοργάνωση που άρχισε τον Μάρτιο του 2020, με πρώτη κίνηση την επαναφορά στην κυκλοφορία μεγάλου μέρους των υφιστάμενων οχημάτων, την πρόσληψη 423 οδηγών και τεχνιτών και την ενίσχυση τώρα με αυτά τα λεωφορεία EURO V – 10 ετών και νεότερα.

Με πραγματικά fast track και απόλυτα διαφανείς διαδικασίες – όπως και οι δύο ανεξάρτητες αρχές ΑΣΕΠ και Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάνθηκαν – προχωράμε στην επίτευξη του βασικού στόχου, που είναι ο απόλυτος εκσυγχρονισμός των δημόσιων Οδικών Συγκοινωνιών προς όφελος του επιβατικού κοινού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here