Σε πλειστηριασμό βγαίνει ένα από τα πιο ακριβά – και σίγουρα πιο εμβληματικά- σπίτια της Αθήνας, το «ανάκτορο Δαφέρμου».

Ο πλειστηριασμός γίνεται από 2 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (Alpha Bank και Πειραιώς)  για χρέη 1 εκατ. ευρώ. Η διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά με την εκτιμηθείσα αξία του να αγγίζει το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή θα είναι και η τιμή της πρώτης προσφοράς. Είναι ο δεύτερος κατά σειρά πλειστηριασμός του ακινήτου καθώς ο πρώτος που αναβλήθηκε είχε οριστεί για τα μέσα Νοεμβρίου του 2017.

Η πολυτελής εξαώροφη κατοικία βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στην Αθήνα, εκτείνεται σε έξι ορόφους και όλοι το ξέρουν ως «ανάκτορο Δαφέρμου».

Το μεγαλοπρεπές σπίτι έχει θερμαινόμενη πισίνα και απεριόριστη θέα στο Προεδρικό Μέγαρο και την Ακρόπολη. Και είναι ακριβό τόσο για την αρχιτεκτονική όσο και τα πολλά κομφόρ. Η πολυτέλεια και η βαριά επίπλωσή του που κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του ακινήτου αντανακλούν, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, την ιδιοσυγκρασία του ιδιοκτήτη του.

Ο Κωνσταντίνος Δαφέρμος ήταν ένας απο τους πιο δραστήριους επιχειρηματίες στον χώρο των οπλικών συστημάτων και ενεπλάκη στην υπόθεση εξοπλιστικών με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ