Η γενική συνέλευση μετόχων της Marfin Investment Group (MIG) μπορεί να πήρε μία ολιγοήμερη παράταση- για τις 25 Αυγούστου ωστόσο οι εξελίξεις στα διάφορα ανοιχτά μέτωπα “τρέχουν” κανονικά.

Ετσι, όπως με πληροφορεί καλά ενημερωμένη φιλική πηγή δεν αποκλείεται μέχρι τότε να υπάρξει συμφωνία Fortress και Πειραιώς για την Attica Συμμετοχών. Εάν, όντως προχωρήσει, ένα τέτοιο deal κερδισμένες βγαίνουν και οι δύο πλευρές, κυρίως της Πειραιώς που θα έχει ένα “βάρος” λιγότερο να εμφανίσει στα αποτελέσματα του 2018.

Ούτως η άλλως το Fortress δεν φαίνεται- σε αυτή την φάση- να έχει μία ‘δεύτερη προσφορά” για το ακτοπλοικό/ναυτιλιακό σχήμα συμμετοχών ει μη μόνον διερευνητικού χαρακτήρα κρούσεις (από ξένους παίκτες) αλλά στην λογική του…βλέπουμε από το τρίμηνο του 2019 και κάνουμε…

Το fund που από το τέλος του 2017 έχει περάσει στον έλεγχο του Masayoshi Son μπορεί να μην προοριζόταν για…καραβοκύρης αλλά ουδείς μπορεί με βεβαιότητα να αποκλείσει το ενδεχόμενο το νέο αφεντικό, ο ιάπωνας bilionnaire να χαράξει άλλη ρότα. 

Το σίγουρο είναι, πως η Attica Group/Συμμετοχών θα είναι το επόμενο talk of the town και εν δυνάμει deal από τα “ασημικά” του ομίλου που έχει αναλάβει να τα “καθαρίσει” η Tράπεζα Πειραιώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ