To παγκόσμιο συνέδριο της Kestria στο Tokyo και οι νέες υπηρεσίες Personal Career Advisory που λανσάρει η Kestria Greece MEIHUNT στην Ελλάδα

Η Kestria, η μεγαλύτερη συμμαχία αναζήτησης στελεχών στον κόσμο, πραγματοποίησε το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριό της για το 2023 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου 2023.

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο χρησιμοποίησαν την ευκαιρία αυτής της δια ζώσης συνάντησης για να γιορτάσουν τα 30 γενέθλια της συμμαχίας, να δυναμώσουν τις μεταξύ τους σχέσεις και να συζητήσουν για τα παγκόσμια trends της αγοράς γύρω από το Talent Hunting.

Η θεματολογία του φετινού συνεδρίου ήταν «Kestria 3.0: Ένα λαμπρό μέλλον», δίνοντας έμφαση στην ικανότητα επιτυχούς πλοήγησης στο περίπλοκο τοπίο σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς.

Με φόντο τις συχνές οικονομικές και πολιτικές αναταραχές, τις κυμαινόμενες απαιτήσεις πελατών και τους υποψηφίους που αξιολογούν πολλαπλές προσφορές, τα trends επηρεάζονται βαθιά από την τεχνητή νοημοσύνη και τις ψηφιακές καινοτομίες.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου ανακοινώθηκε η στρατηγική της Kestria μέχρι το 2025, η οποία αναδεικνύει τις θεμελιώδεις αξίες και τους στόχους της συμμαχίας για το μέλλον.

 

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια κεντρική ομιλία από τον διαπρεπή οικονομολόγο Richard Koo, Chief Economist, Nomura Research Institute.

Ο Richard υπηρετεί ως Ανώτερος Σύμβουλος στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσιγκτον και είναι αρθρογράφος της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας Handelsblat και πραγματοποίησε μια επισκόπηση της ιαπωνικής οικονομίας, της οικονομικής της ανάκαμψης και των ευκαιριών και των ιδιαιτεροτήτων για ξένους ηγέτες και εταιρείες που εισέρχονται στην αγορά.

 

Οι συμμετέχοντες στο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο της Kestria συναντήθηκαν αυτοπροσώπως δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις.

Το συνέδριο αποτελεί μία απόδειξη ενότητας και ανθεκτικότητας.

Ο Rohan Carr, Πρόεδρος του Executive Board της Kestria παγκοσμίως δήλωσε:

«Η μεγάλη επιτυχία του συνεδρίου μας φέτος στο Τόκυο στηρίζεται στους ισχυρούς προσωπικούς και επαγγελματικούς δεσμούς που υπάρχουν στη συμμαχία μας και τα οφέλη που αποφέρουν τόσο στα μέλη όσο και στους πελάτες τους».

H Κατερίνα Μεϊμάρογλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Κestria Greece (MEIHUNT) και μέλος του Executive Board της Kestria παγκοσμίως δήλωσε:

«Στην εποχή της διαρκούς αβεβαιότητας και των ασταμάτητων αλλαγών, η Κestria Greece (MEIHUNT) στηρίζει τόσο τους πελάτες, όσο και τα στελέχη της Ελληνικής αγοράς με νέα καινοτόμα προϊόντα και εξατομικευμένες υπηρεσίες «Personal Career Advisory» οι οποίες έχουν στόχο να βοηθήσουν τα ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων να διοαφοροποιηθούν στην αγορά εργασίας, να προβάλλουν τα δυνατά τους σημεία  και να προωθήσουν την καριέρα τους εντός ή και εκτός Ελλάδος.

About Kestria

Η Kestria είναι μια παγκόσμια επαγγελματική συμμαχία εταιρειών αναζήτησης στελεχών, ενωμένη στη δέσμευσή τους να υποστηρίζουν τους πελάτες στην προμήθεια και τη διατήρηση βασικών ηγετικών ταλέντων. Οι συνεργάτες μας είναι τόσο πολιτιστικά και γεωγραφικά διαφορετικοί όσο και οι πελάτες μας. Τοποθετημένο σε 40+ χώρες, 90+ πόλεις σε έξι ηπείρους, η Kestria έχει το αποτύπωμα και την ευελιξία που χρειάζονται για να εξυπηρετήσει τις πολυεθνικές και τις ΜΜΕ με αφοσίωση και προσωπική επαφή. Η Kestria κατατάσσεται ως η μεγαλύτερη διατηρημένη συμμαχία αναζήτησης στελεχών στον κόσμο όσον αφορά τη γεωγραφική κάλυψη, η Kestria γνωρίζει άπταιστα την εύρεση ηγετών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ